Pont de Bir-Hakeim

Känner nog ingen som älskar filmen Inception mer än vad Karl gör, så självklart var vi tvungna att besöka den välkända bron Pont de Bir-Hakeim. Har inte ens sett hela filmen (tror att jag somnade om jag ska vara helt ärlig) men Karl var ashypad och sprang runt och var helt galen, plus att vi fick massa fina bilder på min dunderparisoutfit så det var definitivt värt!

pont DSC_0490 DSC_0418 DSC_0448 DSC_0495DSC_0473 DSC_0533DSC_0479

Jacket-Angelica Blick for BikBok, shoes-Prada, shorts-Rodebjer, shirt-Angelica Blick for BikBok

  1. Jag kan med handen på hjärtat säga att Inception är en av de 3 bästa filmerna någonsin (enligt mig). Så fort jag såg första bilden på inlägget tänkte jag ”Förstår hon ens vart hon befinner sig just nu? Vet hon hur lyckligt lottad hon är?”. Åhhhh, måste åka dit en dag! Din kille har väldigt bra filmsmak 😉 Hoppas ni får det bra i Paris!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..