Make it last

IMG_6021 IMG_6026 IMG_6049
Sneak peek

Om jag har fastnat igen för kollektionen som Angelica Blick gjorde för BikBok??? Japp. Vet inte varför jag använder dessa plagg så sällan, dom är helt fantastiska. Just nu är jag och Karl ute på stadsspaning och ska leta upp ett riktigt fett lunchställe. Har så satans mycket bilder och tips på restauranger att det inte är klokt!! Bara på dessa dagar! Borde köpa något riktigt fint till Karl som tack för alla bilder han tagit på mig. Typ en ”jag-vet-att-du-inte-visste-att-du-skulle-bli-en-bloggboyfriend-när-vi-blev-ihop-men-tack-för-att-du-blev-det-ändå”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..