HAIRTALK

IMG_0793DSC_0597 IMG_7959 IMG_9636 DSC_0117 4X3A7348
^when ur friend asks u to look ur best and u realize u dont have a best cus u ugly af

DSC_0378

This thursday I’m getting a haircut (omg I just got nervous, you know that kinda feeling when you don’t realize how close something is until someone asks and you’re like yea oh shit), at Rabarber where I always get my hair cut nowadays since my hairdresser is like one of my favorite human being of all times. The look I’m going for is ”What just happened? Why is my hair so short? Do i like it? I don’t know??????”. Right now I’m also thinking about going Olivia Munn-black, or doing something completely crazy like actually rocking my real hair color (can’t be tamed). Anyhow, here’s a few of my earlier looks and the progress of my hair getting shorter and shorter. Is this a thing? Am I ever going to be satisfied with the length? Will I be bald in a few months? I have so many questions about my hair.
__________________________

Denna torsdag ska jag klippa mig (omg vad nervös jag blev nu, ni vet när man inte inser hur nära något är förns man pratar om det och så ba ojävlar), på Rabarber där jag alltid klipper mig nuförtiden eftersom att en av mina favoritpersoner på jorden jobbar där. Looken jag ska köra på är Vad hände nyss? Varför är mitt hår så kort? Tycker jag om det? Jag vet inte????”. Just nu försöker jag också fnula på om jag ska köra Olivia Munn-svart färg eller göra något helt galet, typ försöka återställa min naturliga hårfärg (försök tämja mig om ni kan). Ovan ser ni utvecklingen av mitt långa hår till det korta. Är detta en grej? Kommer jag aldrig att vara nöjd med längden? Kommer jag raka av allt om några månader? Har så många frågor angående mitt hår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..