THE HIGH SUEDE BOOT

sko
Today (and well, yesterday as well) I spent my afternoon in the & other stories store.
I’m not even sure who I am anymore. I think I’m turning into hipster music and clean patterns. They’re having this craaaazy sale which you all seriously need to check out cause well yeah I went bananas (I have never in my life spent more than one hour in a dressing room, the fact that this was an exception just explains how amazing their sale is), unfortunately though, these shoes were just staring into my eyes, NOT on sale (damn it!!!!!). I’m honestly sad about how they are all the way over in the store and I’m sitting here, still with the mindset ”well, 2250 crowns is a LOT for a pair of shoes……..”. Luckily enough, nelly had a pair which looked almost the same! Probably won’t order them cause I’ll be dreaming about the shoes from & other stories until someone buys them for me, but for those of you looking for a cheaper option I thought it would be a good idea to show you this!budgetsko
______________________________
Idag och igår spenderade jag typ HELA eftermiddagen inne på & other stories. Vet inte vem jag är längre. Jag håller på att förvandlas till hipster-musik och snygga rena plagg. Dom har en sååå bra rea just nu som ni verkligen borde kolla in! Tyvärr såg jag också dessa skor ovan när jag var på min två-dagarslånga pilgrimsvandring. Dom var inte på rea. Jag grät en skvätt, och sedan hittade jag dessa på nelly.com som är typ exakt likadana (nästan)!! Sedan grät jag igen för lär inte beställa dom då jag förmodligen kommer drömma om dessa från & other stories istället tills någon annan köper dom åt mig. Men för er som letar efter billigare alternativ tänkte jag att det skulle vara naja att visa! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..