BLACK LACE AND HEELS WITHOUT THE HEEL

DSC_6584 DSC_6619 DSC_6626 DSC_6641 DSC_6643  DSC_6675DSC_6664

Heloow my friends. Pun intented. I’m wearing the amazing flats from Heloow, which is a brand who makes ”heels”…without the heel. I actually look fancy af wearing these. Definitely an option if I don’t feel like wearing high heels all night!
___________________________________________

Heloow kompisar. Pun intented (finns ingen översättning på svenska??). Har på mig dessa fantastiska skor från Heelow, vilket är ett märke som gör klackskor… utan klacken. Ser faktiskt riktigt dyr ut i dessa. Definitivt ett alternativ när man inte orkar ha klackar hela natten!

Blouse-Cubus, jeans-JC, coat-Mango, scarf-COS, shoes-HEELOW

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..