HUR DU VET OM EN KILLE UTNYTTJAR DIG

This post will be in swedish since I got a swedish comment yesterday.

”Hej Demi! Jag undrar hur man kan veta att en kille bara utnyttjar en? Det är nämligen så att jag träffade en kille på en fest för ungefär en vecka sedan och vi hånglade och så. Dagens efter så började vi snapa med varandra och nu igår så träffades vi för andra gången och hade sex. Problemet som jag har är att jag inte vet om han bara utnyttjar mig för sex eller om han verkligen gillar mig. Vi går i samma skola men går olika program så vi har bara ett ämne tillsammans men han har inte varit på lektionen sen vi träffades första gången så jag har inte haft möjlighet att träffa honom mer än gången på festen och nu igår.”

marmor1

Hej fina fina du! Fan vad najs med sex!!! Ett bra tips för när man undrar något är alltid att fråga personen det handlar om. Vad vill du få ut av det här? Vill du ha något mer än sex, och han VET DET och spelar på dom känslorna för att få ligga, ja då är det oschysst om det är så att han inte berättar att han faktiskt bara vill ligga och ger dig falska förhoppningar med flit. Fråga vad han vill och fråga dig själv vad du vill också. Bara för att man har sex tidigt behöver det inte betyda att man bara var in it for the dick/vajajay, utan det kan ju faktiskt betyda att ni båda var så oemotståndliga för varann att ni inte kunde låta bli (varför skulle man ens förresten?). Tusen kramar och lycka till! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..