CHRISTMAS GIFT TIP

A really great christmas gift tip is all of the products from Happy Plugs. Sounds kinda crazy, but you know when you walk into a store and you have absolutely no time at all and need to buy christmas gifts for your moms cousins brothers dog and his four nieces, and you’re just panicking because you have no idea whatsoever who this person is, but THEN you realize that everything that is in that exact store is applicable on exactly everyone. It’s just like that with Happy Plugs. I could buy a pair of headphones and give them to my grandmother, my 8-year old sister or my dad. Since they come in every damn color there is on planet earth (more or less) you can still make the gift feel personal. And those speakers!!!! What a great idea to just make a speaker where you don’t have to buy a new one to change it up, you just remove the outer mesh-thingy kinda shell and voila, you can change it to which color you want. Sorry to all of the people I’l be giving christmas presents to, now you all know what I’m getting you.
___________________________________________

DSC_0752DSC_0747 DSC_0749 DSC_0751 

Ett grymt julklappstips är alla produkter från Happy Plugs. Låter lite knäppt, haha men ni vet när man står i en butik och så har man noll tid men måste köpa julklappar till ens mosters hunds barnbarns fyra systrar och man panikar för att man inte har någon jävla aning om vilka dom här personerna är, men SEN så inser man att man kan köpa alla julklappar till alla i den butiken man är i. Precis så är det med Happy Plugs. Jag skulle kunna köpa ett par hörlurar och ge dom till vem som helst, och eftersom dom mer eller mindre kommer i typ alla färger kan man verkligen göra gåvan personlig. Och högtalarna!!! Vilken häftig idé att göra högtalare med utbytbara skal?? Är helt förbryllad. Förlåt till alla människor jag kommer ge julklappar till, nu vet ni exakt vad ni kommer få.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..