WATERHOLE

Här är resten av utsikten från det lilla utsiktstornet aka Mitt Hem. Alltså åh hörni, tre saker jag inte kan vänta på

  1. Grymt wifi i Sverige så att jag kan ladda upp ALLA bilder jag tagit och berätta ALLT om den här resan
  2. Max vegetariska hamburgare, jisses det ska bli så fruktansvärt gott
  3. Att få komma tillbaka hit någon gång. Hur mycket jag än saknar alla där hemma så gör det ont från topp till tå att jag måste lämna detta ställe. Tur att man kan komma hit med CSN och ESL efter gymnasiet. Funderar nästan på att göra det. Visste ni att om man lär sig spanska i Mexico kan man göra sig förstådd i nästan alla andra spansktalande länder?

IMG_6325IMG_6403IMG_6348IMG_6343IMG_6333

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..