LASH OFFER FOR MY READERS!

Fixar ju fransarna med fransförlängning en gång varannan vecka hos Roya, och som ni kanske vet får ni en asgrym rabatt om ni bokar i mitt namn här! Det jag gillar med dom här fransarna är att hon gör dom sååå himla lätta, känns verkligen mjukare än ens egna fransar, och dessutom håller dom fantastiskt bra. På dom här bilderna är dom inte ens nygjorda! Avskyr att sätta på mig mascara för känns som att det sliter så mycket på fransarna att gnugga och hålla på varje dag, plus att jag tappar jättemånga då, så det här är verkligen perfekt för mig. Sen är det asnajs att kunna blinka snabbtsomfan och flyga iväg på sina lätta färdiga fransar när folk är jävliga :)

dd
aaaa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..