MUSTARD

da
de
hej
JACKET-ZARA, PANTS & SHIRT-CUBUS, SHOES-ZARA, BAG-MIU MIU

Gud jag känner verkligen att jag har blivit tjejen som alltid bär flätor. Mitt nya jag. Har ju lovat att visa er hur jag gör dom och försöker klura ut något sätt där ni verkligen förstår exakt hur jag gör. Lite komplicerat för det är typ mest fingrar som flyger överallt. Snart så!

_______________

Jesus I feel like I’m turning in to ”the girl with the braids” (someone would write a book about her). I know I’ve promised to show you guys how to make them, just trying to figure out a good way to show you how I do it without confusing the hell out of everyone. It’s tricky because its more or less fingers everywhere haha. But I’ll get back regarding how to do them!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..