UNTIL THE SUN CAME UP

PHOTOS BY OSCAR WINK

blu
blo
blå

SHOES-ADIDAS, SHORTS-ONE TEASPOON, JACKET-MANGO, TOP-BIKBOK

Fullkomligt älskar dessa bilder. Jisses vad duktig Oscar är hörni, inte klokt!! Och att min kamera seriöst är så gammal att den ger ifrån sig en kornig effekt är bara hur ballt som helst. Igår var jag ute hela natten med Nicole, Eric, och tre more or less nyfunna vänner- Emma, Rasmus och Noah. Vi stod och fuldansade tills svetten rann och sedan åt jag och Emma varsin svettig Subway-macka var och pratade om kärlek tills solen gick upp. Så härligt!
___________________________________

LOVE these pictures. Jesus you guys, Oscar is the best at taking photos. And I also love the fact that my camera is so old that all of my pictures look kinda grainy. Yesterday I was out dancing all night with Nicole, Eric, and three new found friends-Emma, Noah and Rasmus. We gave the dance floor our ugliest moves until we were exhausted. Then, me and Emma sat on a wooden bench in the middle of city, eating greasy sandwiches until the sun came up. Super cosy!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..