SHAKE YOUR SHOULDERS OFF

Off shoulder toppar är så hett just nu, och efter att ha råkat följa ett konto på instagram som tydligen hade en webbshop också hittade jag dessa två härliga och rätt unika plagg. Är ju mycket som händer med den traditionella skjortan nu känns det som, folk stylar den bakochfram och utochin och gud vet hur. De två ovan är från denna hemsida.
__________

top

Off shoulder tops are super trendy right now, and after following Loéil on instagram, I found out about their webshop which made me so happy! Look at how gorgeous these two shirts are. They’re not too expensive either! Find them here.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..