A LOVE STORY

PHOTOS BY OSCAR WINK

xc (1)
df (1)
qw (1)
gr (1)
az (1)

TOP-CUBUS, JEANS-JUSTFAB, SHOES-ZARA, JACKET-SUPERDRY, SCARF-ZARA


”Jag väller ur mig alla ursäkter utom de sanna för att få vara din vän, eller vara vad som helst i din närhet. Det spelar ingen roll vad vi gör, så länge du kan värma mina händer i dina stora fickor och vi kan prata om allt vi aldrig annars berättar för någon annan.”

MARS MMXII

”My heart is pouring out every excuse except for the true ones in order for us to stay friends, or anything at all for that matter. It does not matter what we are doing, as long as you can hold my cold hands in your big pockets and we can tell each other everything we’d never tell anyone else. ”

-From my book.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..