THE BLOGS I READ!

black2
En läsare frågade nyss vilka bloggar jag läser så tänkte dela med mig!! En av mina favoritbloggar är SÅKLART Nicoles, även fast vi hänger en del och jag typ oftast vet vad hon gör är det så najs att få se riktigt grymma bilder på allt?? Haha ni vet när man snackar med sin bästis o man ba SKICKA BILDER PÅ DIN PANNKAKA och så får man en kass snap eller liknande. Detta är ju så mycket bättre. /A reader asked me what blogs I’m reading! One of my favourites is of course Nicoles blog. I love that I can follow her even when we’re not talking or if she’s on the other side of the planet!

ba7f5f94556c9b13b620d70681b3051c_980x0_c_85_s_v4

En annan blogg jag följer är Sandra Beijers. Just för att hon är allt jag vill bli om några år. / another great blog is Sandra Beijers. She’s everything I want to be in a few years.

OMP_8831

En annan favorit är Emitaz. Hon är så vacker och inspirerande. /another fave is Emitaz. She’s so gorgeous!

0w1a0483-1024x683

Sist men inte minst är en tjej som heter Felicia som jag precis hittat. Sjukt ball, lever life i New York! /and then there’s this amazing girl, Felicia, who I’ve just found out about! Love reading her blog, she lives in New York!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..