I DON’T KNOW MY NAME

https://www.youtube.com/watch?v=eNxO9MpQ2vA

Vet inte hur mycket ”jam” detta är men om ni inte sett denna audition måste ni se den. Jäklar vilken brud, jäklar vilken röst. Är så fruktansvärt imponerad. Vad gjorde jag när jag var 12 ens??? Försökte lära mig 21 guns och Wonderwall på gitarr på musiklektionerna typ.

Ps. Kommenterade på hennes Instagram (@grace_vanderwaal) och hon svarade, mvh aldrig varit lika starstruck.

_______________

Not sure how much of a friday jam this really is, but oh my god you need to watch this audition. This girl is just incredible!!! And she’s TWELVE years old. When I was twelve I was watching cat videos on youtube and that was pretty much my every day life. Still is though, it still is…

Ps. I commented on her Instagram (@grace_vanderwaal) and she wrote back. Sincerely, the most starstruck person ever.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..