THOMAS SABO LUNCH

Åt lunch för någon vecka sedan med Thomas Sabo (bokstavligen, legit han var där och åt, han såg ut som gandalf!!!) på Miss Clara och titta vilken fantastisk mat. Godast var nog vinerna vi drack. Efter lunchen fick man kika lite på nyheter från Thomas Sabo, vilket jag kommer visa i ett inlägg strax!

DSC_0004
DSC_0011
DSC_0014
DSC_0026

_________

I had lunch the other day with Thomas Sabo (like, literally mr Sabo himself) at Miss Clara and look at this food!! The wine we drank was the best part though, jesus christ they were amazing. After the lunch I got the opportunity to check out the upcoming news, which I will be showing you soon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..