GREEN DOORS

tva
ett
tre
TOP-H&M, SHORTS-ONE TEASPOON, SHOES-SUPERGA

Hej amigos! Hoppas ni har en fin sommar och att vädret är bra. Samt att ni får äta mycket glass!! <3 Idag ska vi ”åka norrut” (<whatever that means/saker som låter SJUKT äventyrliga). Är så taggad på att få se resten av ön!! Tar självklart med mig kameran och visar er allt sedan.
__________

Hey amigos! I hope you’re having a great summer and that the weather is nice. And also that you get to eat a lot of ice cream <3. Today we’re ”traveling north” (<whatever that means/stuff that sound SUPER adventurous). I’m super excited to see the rest of the island! Of course ill be bringing my camera and I’ll show you everything later.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..