Pt ii

Beautiful dresses at RMPR.

img_6605

img_6607

Louis Vuitton SS17.

img_6617

Sushi rolls!!

img_6623

Active wear at AWB.

img_6634

Fell in love with these classic Nike’s.

img_6637
img_6638
img_6640

AWB food.

Hej kompisar! Hoppas ni tycker sådana här inlägg är kul. Vill ju verkligen dela med mig av allt fint som kommer komma till sommaren! Idag har jag sprungit på dom sista pressvisningarna, och hunnit med en sväng till Nicole. Vi åt jordgubbar, snackade om livet och myste i hennes soffa innan jag skyndande mig hem. Nu ska jag sova och sova ut länge. Kanske gör en mysig frukost imorgon och äter lite bullar. Mmm…
___________________

Hey pals! I hope you’re enjoying these kind of posts. I really want to share all the lovely things that are coming this summer. Today I’ve been to all of the lasts press events, and I also stopped at Nicoles house to drop some strawberries. Now I’m going to bed and I’m planning on sleeping in tomorrow. Maybe make myself a cup of tea and micowave a cinnamonbun for breakfast. Mmm….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..