A PARISIAN SUNSET

sol1
sol2
sol
Det är så vackert här. Paris är verkligen precis så som man tänker sig. Imorgon får jag sällskap här!! Av en väldigt väldigt härlig nyfunnen vän som lyckligtvis är lika spontan som jag. ”Kom till Paris” skrev jag, varpå han svarade ”Okej jag kommer till Paris”, och nu kommer han hit. Längtar så!
___________________________

It’s so beautiful here. Paris is really how you could imagine it would be. Tomorrow I’m getting some company!! By a very good friend of mine, who’s just as spontaneous as me. ”Come to Paris, I said” and he answered ”Okay I’ll come to Paris”, and now he’s on his way. Can’t wait!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..