BEAUTY TIPS

Mina skönhetsrutiner har definitivt ändrats drastiskt genom åren (när jag var yngre tvättade jag aaaaldrig ansiktet, tyckte inte alls att det var nödvändigt, minns till och med att jag gick och la mig med smink en hel sommar för några år sedan?? HUR?). Är väldigt mycket mer noggrann nu och tycker det är så härligt att få ta hand om sig själv, speciellt när man märker skillnad i hur huden mår! Ovan ser ni några av mina favoriter som jag använder mig av för att få len och mjuk hud. Alla är såklart olika, men dessa har funkat på mig som varken har torr eller oljig hy.

be

be3

____________

My beauty routines has definitely changed over the past years (I never used to even wash my makeup off haha). I care a lot more nowadays, and I’m happy about that! I really enjoy testing out new products and seeing a difference in how my skin reacts. These are a few of my favourites right now! 

be1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..