NEW YEARS RESOLUTIONS

ALMOST A YEAR AGO IN MEXICO

one
three
two

Mitt enda nyårslöfte för i år är att jag ska fortsätta vara lika nyfiken som jag varit dom senaste månaderna. Vill ta in så mycket information om världen jag bara kan och ställa så många frågor jag är kapabel till. Ambitioner (men inte löften) jag har är att dricka så mycket god öl och gott vin som möjligt, hitta stans godaste pizzaställe (just nu är det Bananas på söder) och älska. Kanske bli till och med bli lite kär igen, sådant måste man också våga. Vad är erat nyårslöfte?

_______________________________

My only new years resolution this year is to stay curious. I want to know more about the world and human beings and ask as many questions as I can. My ambitions for this year is to drink a lot of amazing wine and beer, find the best pziza-place in Stockholm (right now it’s Bananas at söder) and love. Maybe even fall in love, you gotta remember to never be afraid to fall in love. What’s your resolutions? 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..