ZNAPIFY

Åh titta vad fint. Vilket fantastiskt och vackert liv jag har lyckats uppnå och blivit givet! Är så innerligt tacksam. Dessa bilder printade jag ut genom Znapify som förvandlar dina instagram-shots till riktigt härliga pappersbilder i fint material. Har mina ståendes i bokhyllan, känns som att dom förgyller den gråa vardagen lite med sina turkosa toner.

IMG_4100
IMG_4104
IMG_4112

__________________

Look at this! I’m so happy for the life that I’ve achieved and been given. Eternally grateful for all my fond memories and excessively excited over the new ones that are going to come. I printed these with Znapify! I’ve put all of my pictures up on my wall, I think they fit really well with the grey skies that surrounds me every day.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..