Okej SÅ att ragga på brudar som brud är inte alltid lätt. Jag upplever ofta att det man säger till snubbar som får med dom hem inte alls funkar på tjejer då dom oftast bara tror att man är en snäll gullig chey som vill bli kompis.

Helt sjuk grej egentligen att man tas för att kompisragga när man faktiskt raggar. Som om det enda kvinnor begärde sexuellt skulle komma från män, och allt annat är platoniskt? Absurt. Så hur i helvete raggar man på tjejer i ett samhälle där det känns som att hela utelivet kretsar kring heteronormer och MÄN?

1- Rööööööör dom. Om det känns ok dvs, och på ställen som inte får dig att bli anmäld för sexuella trakasserier. Känn viben! TYP: smek deras arm, rätta till deras halsband, krama henne 3 sek längre än en vanlig kram, lägg en hårslinga bakom deras öra som om ni vore med i nån jävla Lindsay Lohan-film från 2007 eller liknande.

2- Prata om att du gillar tjejer. En sjuk grej är ju egentligen att vi utgår från att alla är hetero? Att man måste TA REDA PÅ om en tjej är bi/lesbisk? Kan vi inte bara utgå från att vi inte har någon jävla aning och ragga på alla man vill och så får man reda på deras sexuella läggning såsmåningom? Hursom, om du berättar vad du gillar får den andra personen ett intryck och kanske förstår bättre att du faktiskt raggar.

3- Våga! Det viktigaste är verkligen att våga. Våga gå fram. Våga bli nobbad. Våga bli kysst, våga kyssa någon.

4- Häng på ställen där du vet att andra lesbiska/bi-tjejer är. Inte ett måste SÅKLART men jag känner mig mycket tryggare i att ragga på tjejer på typ…söder… ok sjukaste generaliseringen men man har ju definitivt haft mer tur där om man säger så.

5- Spana in tjejer online. På soliga www finns det ju faktiskt en del forum där man for sure kan veta att man har en chans. Typ Tinder? Grupper på Facebook? Slide into their damn DM’s eller skicka en vänförfrågan.

6- Slappna av. Njut. Tänk inte för mycket. Alla klyschor ni någonsin hört om att flirta. Försök att bara vara ditt mest självsäkra, sexiga, härliga jag som jag vet att du är och kan vara.

Lycka till! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..