Answer about BC pill

What Birth Control pill are you using now? Hugs
What Birth Control pill are you using now? Hugs

I use a one that is called Zoely and I havnt had any problems with gaining weight with thos one!
 
 
 
Vad är det för märke på P piller du har nu? Kram

Jag har Zoely nu och jag har inga problem med viktuppgång av dessa! 
 
 
  1. Hej! Jag är en tjej på 19 år som så himla gärna vill gå ner i vikt! Försöker dra ner på pasta, potatis, ris och bröd samt sockerbomber såsom fikabröd, godis osv samtidigt som jag tränar. När jag inte jobbar så powerwalkar jag en timma varje morgon (ca 3-4 gg/vecka), och försöker träna på gym på kvällarna. Då blir det core, Zumba, bodypump eller spinning (ofta flera av dem) plus 30 min crosstrainer. Men det händer ingenting D: varken upp eller ner. Har nästan 10 kilo jag vill bli av med men vet inte hur. Ex på gårdagen: Frukost 0630 havregrynsgröt med kanelCykla till jobbet 2,5 kmLunch 1145 tacosköttfärs, tomat, gräddfilCykla från jobbet 2,5 kmMiddag 15 en slev ris (ca 100 g), wookade grönsaker, köttCore 30 minBody pump 1 h30 min crosstrainer5 axelövningarEn och en halv fralla vid ca 2130Snälla hjälp mig! Vad gör jag för fel?Vanligtvis efter gymmet äter jag inte bröd. Äter det helst inte alls, som sagt. Ibland köper jag en proteinbar men ibland blir det ingenting. Tänkte försöka äta gröt även här? Hoppas verkligen har en massa tips! Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..