Polar FT40

Yesterday i boiught this pulse watch. I got lots of questions at my instagram so I answer here. I bought the watch at a swedish store named STADIUM and the price was 1299 swedish crones. If youre not from sweden you can search at POLARS website and order it. 
Yesterday i boiught this pulse watch. I got lots of questions at my instagram so I answer here. I bought the watch at a swedish store named STADIUM and the price was 1299 swedish crones. If youre not from sweden you can search at POLARS website and order it. 
 
Offering clear training guidance for active exercisers who want to easily monitor their fitness level, the Polar FT40 displays calories burned with fat percentage, gives you average and maximum heart rate of training and enables you to define the upper limit for your target zone. With an Energy Pointer that tells you if the main effect of your training is fitness improvement or fat burning and The Polar Fitness Test that measures your aerobic fitness at rest and displays your progress, this watch is perfect as a simple and effective training tool. It comes with a comfortable textile transmitter and coded heart rate transmission to avoid cross-talk.

Features:

 • Measures average and maximum heart rate of training
 • HR-based target zones with visual and audible alarm
 • Manual target zone beats per minute (upper limit)
 • Polar EnergyPointer tells if the main effect of your training is fat burning or fitness improvement
 • Polar Fitness Test measures your aerobic fitness at rest in just five minutes
 • Displays calories burned with fat percentage
 • Comes with comfortable textile transmitter and coded heart rate transmission to avoid cross-talk
 • Polar OwnIndex, evaluates your maximal oxygen uptake (VO2max)
 • Training load available via Polar Personal Trainer website
 • Graphical target zone indicator
 • HeartTouch button-free operation of wrist unit
 • ZoneLock feature helps you to accumulate certain intensity
 • Compatible with Mac (Intel-based) via Polar FlowLink
 • Compatible with PC via Polar FlowLink
 • Compatible with Polar Personal Trainer website via Polar FlowLink

 

 
FT40 – Träna fettförbränningen eller förbättra konditionen. Enklare blir det inte! FT40 analyserar din fysiska status och definierar din optimala fettförbrännings- och konditionsträningszon. Under träningen kommer displayen växla mellan Fatburn och Fitness, beroende på vilken zon du befinner dig i. Vill du så kan du låsa fettförbrännings-/konditionsträningszonen beroende på vilket mål du har med med träningspasset. Klockan piper då om du hamnar i fel zon under passet. Efter passet får du en summering över passets varaktighet, snitt-/högsta puls, kaloriförbrukning samt andelen kalorier från fett, träningstid i fettförbrännings- respektive konditionsträningszonen. 
 1. Vad är det för skillnad på denna och ft80?

  Svar:
  Jag har inte nån aning om hur ft80 funkar. Du får läsa på själv! Gå in på Polars websida! Kram 🙂

  fitspooration.blogg.se

 2. Fungerar den likabra till styrketräning som till konditionsträning? 🙂 Du kör väl både och va? Jag sysslar med båda men jag har ingen lust att köpa två olika ;D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..