Reebok Easytone

I just have to tell you guys abut these shoes. 

I just have to tell you guys abut these shoes. 

These are the most comfortable shoes I have ever worn!  The balanse pods underneath make me feel like I have a bounce in my step that makes walking more fun. They are easy and they look really nice to be trainers.  I’m literally in love with them. I recommend these shoes to all my readers.

They are not running shoes, they are for power walking. But I use them at the gym when I go to classes and when im working on the ”maschines”. 

Easytones are designed with balance pods under the shoes. The idea is that these pods create a slight instability that forces your leg muscles to work harder, thus encouraging more toning. With focus on the glutes, hamstrings and calves.

 

Det här är de skönaste skorna jag någonsin haft. Dom är lätta och riktigt snygga för att vara träningsskor. Balansbollarna under skorna gör att det känns som att man nästan studsar fram lite när man går, jag är bokstavligen förälskad i dem. Jag rekommenderar alla mina läsare dessa skor.

Det är inga löparskor utan de är tillför powerwalking. Men jag använder dem på gymmet också när jag går på pass och tränar på maskinerna.

Easytones är utformade med två balans bollar under skorna. Tanken är att dessa balans bollar ska skapa en liten instabilitet som tvingar dina benmuskler att arbeta hårdare, och dina muskler blir mer tonade. Med fokus på rumpa, baksida lår och vader.

Jag har ingen aning om det faktiskt funkar eller om jag får en bättre kropp på grund av alla annan träning, men skorna är i alla fall sjukt sköna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..