Syrup, ecercise and food.

Where did you buy the calorie free syrups?
Where did you buy the calorie free syrups?

I bought them at a health fair here in Stockholm that was here two weeks ago, but you can order them from THIS website. 
 
Visst var det du som tipsade om kalorifri syrup? 
 
Japp, jag köpte dem på hälsomässan som var i Stockholm för två veckor sedan. Du kan beställa dem HÄR
 
class=image
 

Hi!
Do you know ny good inspo-blogs that you are reading? Both food and exercise!

I read two swedish blogs everyday. If you want to red them you might can use google translate or something? I read PTfia and Svettlukt. (Press the name to get to the blog)
Hej! 
Skulle inte du kunna tipsa om det inspo-bloggar du läser? Både mat och träning!
 
Mina favorit bloggar som jag läser varje dag är PTfia och Svettlukt.

How does your meals look like the days that you dont exercise? 

I exercise 6 days a week so Im not hving those days more than once a week and I eat the same way as I do on exercise days. 
 
Hur dina måltider ser ut under en dag du inte tränar?

Jag tränar 6 dagar i veckan så jag har inte mer än en sådan dag i veckan och den dagen äter jg ungefär likadant som alla andra dagar. 
 
 
  1. Hej!Jag heter Anna och jag är brud på 16 år ( första ring på gymnasiet ). Jag har fett rund magen eller inte fett med hull som jag gärna vill få bort samt under brösten precis över revbenen som jag vill ta bort, har du något tips på hur man ska träna bort det? Själv tränar jag även handboll 4 ggr i veckan plus matcher så det finns inget tid att gå på gymmet. Jag äter normalt men jag försöker undvika pasta men det går ändå inte då jag behöver kolhydraterna för att orkar träna och spela. Har du även tips på hur jag kan börja äta ? Ps. din blogg inspirera mig och även din instagram som motiverar mig lite mer för varje dag.

  2. Jag bara undrar, eftersom jag får känslan av att du äter ganska lite (sett till kalorier alltså, och inte jättelite men ändå ganska lite…) så jag måste fråga; vore det inte hälsosammare att äta mer iallafall de dagar du tränar? Eller inbillar jag mig bara?

  3. asså det jobbigaste är att jag gör ju inte, jag äter pasta även fast jag inte vill bara för jag ska få i mig kolhydrater för att få energi. Finns det något annat sätt för att äta en bara pasta ? ( äter ju de vanliga potatis och så ) Menar du då att jag ska äta mer de dagarna jag träna och sen minska de dagarna jag inte tränar? ( det känns som jag inte får någon resultat på mage vilket jag tycker ät konstigt eftersom jag springer så pass mycket, som du kanske läste innan så tränar jag fyra pass i veckan och även innan de passen springer vi i 20min för att värma upp både intervaller osv )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..