Wibeke’s chocolaterolls

Hi!
Hi!
 
I just wanted to share my mom’s recipe of chocolaterolls. These are not healthy, but they aren’t that high in calories. 

Don’t forget that it’s important to enjoy sometimes, and it’s okey to enjoy something that might not be the most healthy option. It’s HEALTHY to enjoy good food! 
 
46 rolls
2 eggs
60 gram butter
70 g grated cocout
4 dl oats
12 g cacao
2 dl sugar
 
Stir everything together and roll them into small balls. Done! 
 
Calories for one roll: 49
Protein: 1 g
Carbs: 6 g
Fat: 3 g
 
Hej!
 
Jag vill dela med mig av min mamms chokladbollar. Dom är inte hälsosamma, men de är inte heller jätteohälsosamma och är faktiskt hyfsat låga i kalorierna. 
 
Glöm inte bort att det är viktigt att njuta ibland. Det är HÄLSOSAMT att njut av något extra gott ibland. Trots att det kanske inte är det mest hälsosamma du kunde stoppat i dig. 

46 bollar.
2 ägg
60 g smör
2 dl kokosflingor
4 dl havregryn
2 msk g kakao pulver
2 dl socker. 
  1. Hej , jag har en fråga som jag jättegärna skulle vilja ha svar på. Hur länge behöver man utöva konditions träning tills man börjar bränna fett? Och även hur många gånger i veckan? Tack för en jätteinspirerande blogg!

  2. Tack, ska absolut prova det här receptet! 😀 bästa bloggen!!Har en fråga: Om man inte tränar på ett tag, förvandlas musklerna till fett då? Om jag vill bli sli smalare (är väldigt muskulös) skulle det funka att jag skippar styreträningenn ett tag och istället fokuserar på kondition och diet? Tacksam för svar!! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..