The feeling I get when I workout.

Headphones in my ears, my favorite music is turned on. The burning feeling in my body. Sweat. The feeling when I run 1 kilometer longer than I ususually do. When I can lift heavier than I have ever done before. Feeling my body, feeling my hurt pumping. THIS is happiness for me. 
Headphones in my ears, my favorite music is turned on. The burning feeling in my body. Sweat. The feeling when I run 1 kilometer longer than I ususually do. When I can lift heavier than I have ever done before. Feeling my body, feeling my hurt pumping. THIS is happiness for me. 
 
From the begginig it can be hard to exercise. But after a while it will become a habit to put on that training shoes and go at for a run in the early morning when everyone is still asleep. It will become a habit to hit the gym everyday. You will be happy, you will be proud and you will just feel awesome. 
 
Screw all your excuses to not exercise. JUST DO IT. Put on your shoes and go out and move your booty. You will feel great afterwards. You are strong, you are beautiful and you can do it. All you need is to belive in yourself.
 
  1. Förstår om den här frågan kan verka oförskämd och i så fall vill jag be om ursäkt i förväg men vad var din lägsta vikt i och med att du var sjuk? Som sagt, ber om ursäkt ifall det är ett känsligt ämne eller så.

    Svar:
    51 kilo. Det är helt okej! kram

    fitspooration.blogg.se

  2. Hej, fick en pulsklocka i julklapp vilket var jätteroligt! Men jag har ett litet problem, har spänt den så hårt den går men den glider ner ändå, vad gör jag för fel? Hehe 😉 jag är 1,72 och väger 53kg men har lite fett på magen som jag vill få bort, hur ska jag göra? Ska man gå ner i vikt eller hur får man bort fettet? Hur många kalorier borde man äta?Det är så kul att se dina framsteg! :DKram

  3. Hej ! Hur tränar du dagen innan och efter ett bodypump pass ? Eftersom man inte ska träna samma muskelgrupp 2 dagar i rad .. Du ger grym inspiration ! 🙂

  4. Hej hej. Jag är också sjuk i ätstörningar just nu och det är jobbigt för mig att äta hela tiden och inte träna då träna är något jag älskar väldigt mycket. Vad jag vet har du inte mens som mig heller men jag får inte träna tills jag har gått upp och fått min mens. Hur har du fått tillstånd till träna? Och idag ska jag nämligen på bio.. Tips på nyttig snacks man kan äta där?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..