M Magazine by Make Up Store

God morgon!

Jag vaknade precis och nu sitter jag och äter frukost. Det värsta med vintern är att det är super svårt att få en bra bild på både frukost och middag nu när det är mörkt dygnet runt känns det som. Så därför får ni ingen frukost bild idag, men jag berätta att jag åt fiber protein gört och en liten skål med en blandning av kvarg och keso med lite hallon och en kopp gröt te vid sidan av.

Igår kväll var jag bjuden på mitt första event någonsin och det kändes jätte roligt att komma dit och stå på gästlistan. Jag var på Smyg läsning av nya M Magazine by Make up store. Det var jätte trevligt verkligen! Jag själv tog inte särskilt mycket bilder dock men eftersom att det var en del fotografer på plats så kände jag inte att det var nödvändigt. Bilden ovanför tog jag dock bara för att jag tyckte att den var så fin. Det  är på en av fruktbuketterna som stod på snitt bordet. Den var helt underbart fin! Vad som inte syns på bilden var de choklad doppade äpplena med kokos strössel, HEAVEN.

And no, I didn’t drink! 😀

Good morning!

I just woke up and now I’m eating breakfast. The worst thing about winter is that it’s super hard to get a good picture of both breakfast and dinner, because here in Sweden its dark until 9 am and then its light until 15 pm and then it gets dark again, it really sucks to not see the sun. So therefore I can’t show you my breakfast today, but what I can tell you is that I ate  protein fiber oatmeal and a small bowl with a mixture of quark and cottage cheese with a little raspberry and a cup of green tea on the side.

Yesterday evening I was invited to my first event ever and it felt really great to get there and be on the guest list. I was on Sneak reading for the new M Magazine by Make up store. It was very nice! I did not take much pictures though but since it was some photographers in the place I didn’t feel like it was necessary. The pictures above  did I took, however, just because I thought it was so nice. It is a fruit bouquets that were on average table. It was absolutely wonderful! What is not visible in the picture was the chocolate dipped apples with coconut sprinkles, HEAVEN!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..