Coconut pancakes

Hej!

Det var ett tag sen jag gjorde pannkakor och idag efter mitt axelpass kände jag att det var dags. Jag tog lite av vad vi hade hemma och slängde ihop ett nytt recept som blev väldigt lyckat! Kokos-plättar! 🙂

För 6 plättar:

1 dl havregryn

1 tsk bakpulver

2 msk kokosflingor

1 tsk vanilj pulver (valfritt)

1 ägg

1 dl mjölk

Utförande:

1: Mixa havregrynen tills de har blivit ett mjöl.

2: Blanda alla de torra ingredienserna.

3: Tillsätt mjölk och ägg, blanda tills det blivit en slät smet.

4: Stek plättarna på medelhäg temperatur tills de börjar bubbla lite på ena sidan. Då är det dags att vända

5: Servera direkt, coh tillsätt någon god topping. Jag toppade med lite färsk frukt och ringlade lite honung över. Underbart!

Total calories for all pancakes (not the toppings): 308
Protein: 15 g
Carbs: 27 g
Fat: 15 g

Hi!

It’s been a while since I made ??pancakes and today after my shoulder workouts I felt like it was time. I took a little of what we had at home and threw together a new recipe that was very successful! Coconut pancakes! 🙂

For 6 pancakes:

1 dl (35 g) oatmeal

1 teaspoon baking powder

2 tablespoons coconut flakes

1 tsp vanilla extract

1 egg

1 dl (100 g)  milk

How to do:

1: Mix the oats until they becomes a flour.

2: Mix all the dry ingredients.

3: Add milk and eggs, mix until it become a smooth paste.

4: Fry the pancake until they start to bubble a little on one side. Then it’s time to turn.

5: Serve immediately, add some good toppings. I topped  mine with a little fresh fruit and a drizzle of honey. Wonderful!

  1. Hej! Tack för en superfin blogg:))jag har ett problem, jag tränar ca tre gånger cardio i veckan och rider också en gång i veckan. Mitt problem är att jag får jättesora lårmuskler, jag vill ju ha långa tonade ben inte stora lår! Vad kan jag göra för att slimma benen?

  2. Hej! Har precis börjat följa din blogg och har följt din instagram ett tag och du är verkligen inspirerande! Jag har själv försökt att bli fit hur många gånger som helst men är en sorglig tjockis och det går inge vidare!Men mina fråga som jag tänkte ställa har ju inte så mycket med det att göra.. Jo, jag undrar om du går i skolan? Utifrån vad du skriver värkar det som om du bara tränar hela dagarna! hahaha Tack för en inspirerade blogg!

  3. […] A little to good to be true, right? Recipe is HERE. 5: Kokos pannkakor med kiwi, mango och hallon. Recepetet hittar du HÄR.  5: Coconut panceks with kiwi, mango and raspberries. Recipe is […]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..