Email from a reader Thu, 28 Feb 2013 16:49:00 +0100

Hej!

Det här mailet fick jag skickat från en bloggläsare här om dagen. Jag tycker att det är jätte kul att hon skickade med en bild också. Jag kan bara säga en sak, GRYMT BRUDEN! Det är riktigt bra resultat och särskilt efter en så pass kort tid, inspirerande! 🙂

”Hej Ellen! I början av januari detta år kände jag att jag nått botten kroppsmässigt… Mådde sjukt dåligt över hur jag såg ut och jag hde gått upp massor i vikt. Sen dess har jag följt dig på instagram och på din blogg, gjort dina träningsövningar, tagit del av dina tips och lagat mat på  dina recept och vet du? Jag har tappat 6-7kg redan. 

Tack för en grym inspiration och motivation! Ser framemot att följa din väg upp på scenen. Kram Sarah” 

Sarah’s blogg:  Finest.se/sarahankarstrand

Hi!

This I got this email sent from a blog reader the other day. I think it’s really great that she sent a picture too. I can only say one thing, AWESOME WORK GIRL! It’s really good result and especially after such a short time, inspiring! 🙂

”Hi Ellen, at the beginning of January this year I felt I reached the bottom body wise … Felt super bad about how I looked and I had gained lots of weight. Since then I’ve followed you on instagram and on your blog, done your exercises, take some of your tips and cooked your recipes and guess what? I have lost 6-7kg already.

Thanks for an awesome inspiration and motivation! Looking forward to follow your way to the stage. Hug Sarah ”

  1. Jag kan inte annat än att hålla med! Jag la på mig alldeles för mycket under hösten då jag var i Frankrike och har också tappat nästan 7 kilo sedan i början av januari, mycket tack vare din blogg. Jag sitter just nu och smider planer för mig själv inför mars, kommer köra mina egna ”veckans utmaning” för att förbättra det jag inte är så bra på och det hade jag aldrig kommit på om det inte vore för din blogg! Sjukt bra inspiration, verkligen!

  2. Hej Ellen!Till att börja med – tack för en bra blogg och instagram! Du är en verklig inspiration!Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg – långt eller kort, bestäm själv – om ätstörning och kalorier. Alltså, jag skulle verkligen uppskatta om du kunde skriva ett inlägg med brabrabraaaaaaa tips på hur man ska sluta räkna kalorier, för jag håller på att bli galen. Problemet är att jag vet hur lätt det är att sluta, jag menar, det är bara att radera den där jävla appen, och helt enkelt sluta (sluta ska vara med kursiv stil, ha ha ha) men det går ju inte, givetvis, för ångesten är desto större och starkare. Jag kan inte annat än säga att jag lider av en ätstörning. Visserligen svälter jag mig inte, tack och lov, men att räkna kalorier, ständigt tänka på mat och träning, och helt enkelt vara besatt, anser jag ändå är ett tecken på osunt beteende när det gäller kost, och om det inte är någon form av ätstörning vet jag inte vad det är..Och min nästa fråga. Som jag skrev räknar jag kalorier (en slags hatkärlek är det..) för att jag vill gå ner i vikt. Problemet är att jag inte vill gå ner i vikt, utan fettvikt, och samtidigt bygga muskler, men jag är lite oviss om hur man gör, och hur jag i fortsättningen ska göra. Jag tränar hemma, äter sunt, går promenader/rör på mig varje dag, och jag är relativt smal, men jag vill ha muskler! (!!!!!) Och nu till problem två (eller tre eller vilket av alla jädrans problem det nu är :D): jag har inte tillgång till gym. Så, benpress och leg extensions i maskin fungerar inte riktigt för mig. Har du tips på hur jag ska bygga muskler, eller rättare sagt få mer tonad/tight kropp OCH SLUTA RÄKNA KALORIER? Har bestämt att jag ska sluta, självklart, men får max dra ut på det till sommaren. Vi får se hur det går, men jag ska bestämma mig här och nu, fasiken. Haha åh, det är så stört i mitt huvud. Jag är så medveten om hur sjuka mina tankar är, och det är ständigt som om min relevant tänkande sida argumenterar mot den halvt sjuka, och tvärtom, och jag vill så gärna bara slå ihjäl båda två! 😀 Och samtidigt är jag så besviken över mig själv för att jag vill att mina lår ska bli smalare, jag menar, kom igen, det finns värre problem i världen och som människor har, och här är jag, har allt, (”allt”) mår ändå bra, är frisk, lever i det bästa av alla världar och vill ha smalare lår? Visst är det sjukt, egentligen? :DTack igen för en grym blogg, och jag hoppas du kan svara på mina frågor, om du nu förstod dem. Det skulle glädja mig enormt, och jag tror det skulle gynna andra också! Ber om ursäkt för att det blev så långt, hehe! Massor av kramar, och massor av lycka till med dina mål! Du kommer lyckas tusen gånger om! kramar! 🙂

  3. Du är sjukt inspirerande Ellen! Har verkligen kommit igång med träningen sen jag började läsa din blogg! Har under senaste året gått upp en hel del i vikt (fett och inte muskler dessvärre) och kämpar nu för att gå ner dom igen. Problemet är att jag inte har så bra koll på hur jag ska göra. Tränar tuffa pass 5-6 gånger i veckan (olika målgrupper så varke kroppsdel hinner vila, kombinerat med både konsitionsträning och lågintensiv fettförbrännande träning) och enligt mig själv äter jag nyttigt med det har inte gett några resultat? Började för tre månader sen, så vad gör jag för fel?

  4. Hej, och tack för din underbart bra blogg! Hur är det med yoghurtglass? Är det nyttigt/onyttigt? Hur mycket kcal och vilken smak är nyttigast att ta? Och om man ska äta det, vart gör de bäst då? Det finns ju i Täby c frozen yoghurt och även i gallerian yoghurtshopen! Det vore hur bra som helst om du svarade och gärna supersnart för jag blev så sugen på glass plötsligt och jag vill verkligen försöka vara nyttig! Lycka till med allt, kram!

  5. Johanna – One whey isolate är ett ”renare” protein med en protein-procent på 87%. Det är helt fritt från kolhydrater, laktos, fett och aspartam. Detta passar många som är laktosintoleranta eller vill skippa extra kolhydrater eller fett. One whey innehåller en mindre procenthalt protein (78% istället för 87%) och dessutom innehåller det en liten del fett och kolhydrater. Det är största skillnaden. Om jag ska rekommendera någon så tycker jag du ska prova one whey isolate chocolate mint som är suuuuupergod!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..