Abs progress from a blog reader

Godmorgon!

Jag tänkte att vi börjar morgonen med lite inspiration från en bloggläsare som skickade ett mail med en progress bild på sin mage. Mycket motivernde, eller vad säger ni? 😀 Om du också vill skicka ett mail eller bild till mig så kan du göra det till fitspooration@hotmail.se

”Hej mitt namn är Josefin! Jag bloggar på www.finest.se/Josefinjensen och skriver varje dag om min träning och mitt mål om att bli ”fit”! Jag läser din blogg men följer även din instagram! Jag tycker det är så roligt att läsa om din träning och hur du gör! Jag har testat några av dina recept och jag tycker det är jätte bra när du skriver hur mycket kalorier de innehåller! Ville bara säga att fortsätt kämpa, vi ska inte ge upp! ”

Good morning!

I thought that we should start this morning with a little inspiration from a blog reader who sent me this picture of her abs and also wrote a little mail.Motivationg, or what do you think? 😀 If you want to email me you can send a picture or email to fitspooration@hotmail.se

”Hello my name is Josephine! I blog at www.finest.se / Josephine Jensen and write every day about my training and my goal to become ”fit”! I read your blog but also follow your instagram! I think it’s so much fun to read about your training and how you do! I have tried some of your recipes and I think it’s really good when you write how much calories they contain! Just wanted to say keep fighting, we will not give up!”

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..