Questions and ANSWERS part 1

Hur träffades du och din pojkvän och hur länge har ni varit tillsammans?
Vi träffades från början genom vänner, vi hängde lite och sen rann det ut i sanden. Sen efter två månader träffades vi på bussen och det klickade liksom! Vi har varit tillsammans i 19 månader!

How did you and your boyfriend meet and how long have you been together?
We met initially through friends, we hung out a bit and then we didn’t talk for about two months at all. Then one day we met on the bus and we started to see each other again. We have been together for 19 months!

Ungefär hur många unika läsare har du per dag? 🙂
Runt 7000.

Approximately how many unique readers do you have per day? 🙂
Around the 7000.

Hur blev din blogg så stor? 🙂
Det har jag inget svar på! Jag vet faktiskt inte hur det har gått till. Jag är själv helt chockad! Men jag är väldigtvädigt glad att ni alla har hittat hit!

How did your blog get so big? 🙂
I have no answer! I don’t know how it happened. I myself am totally shocked! But I’m super super happy that you all have found your way here!

När fick du för dig att börja blogga om träning och varför? 


Jag började blogga i slutet av september – början Oktober 2012, för ca 6-7 månade sen helt enkelt! Till en början så var det här inte en träningsblogg utan främst en recept blogg där jag la ut alla mina recept för att jag tyckte att det var jobbigt att skriva på instagram hela recept varje gång jag åt något! Så jag skapade bloggen av ren lathet! Sen så kom jag på att det var kul att blogga och att många uppskattade mina texter och jag började skriva om min träning och om träning i allmänhet också! 🙂

When did you to start blogging about exercise and why? 🙂
I started blogging in late September – early October 2012, so I have only done it about 6-7 months! At first it wasn’t a training blog, but mostly a recipe blog where I did put out all my recipes because I found it hard to write the entire recipe at instagram every time I ate something! So I created the blog of pure laziness! Then it occurred to me that it was fun to blog and many appreciated my lyrics and I started writing about my training and training in general, too! 🙂

Hur du finansierar din träning. Alltså betalar du kosttillskott, kläder, mat osv själv eller stödjer dina föräldrar dig med det?
Jag använder mitt stuiebidrag. Jag köper nästan aldrig ”vanliga” kläder utan jag sparar till mina tränings grejer. Mina föräldrar skulle aldrig betala kosttillskott till mig så det köper jag själv! Träningskläder köper jag också själv för det mesta om det inte är födelsedag/julafton typ!  Men mat köper mina föräldrar till mig, jag är ju ändå bara 16 så mat skulle jag aldrig behöva betala själv 🙂

How to finance your training. Do you pay supplements, clothing, food, etc. yourself or do your parents support you with it?
I pay most of my training stuff myself. I almost never buy ”regular” clothes, but I’m saving up for my workout stuff. My parents would never pay supplements to me so I buy that myself! Sportswear do I also buy with my own money unless it is my birthday / Christmas! But food does my parents buy for me, I’m still only 16 and I go in school, I don’t work. So they would never let me pay for food myself. If there is food in the fridge everybody in the family can eat of it! 😀

Räknar du alltid dina kalorier?
Jag räknar inte kalorier överhuvhudtaget längre.

Do you always count your calories?
I dont count my calories at all.

Hur mycket konditionstränar du?
För tillfället så tränar jag inte kondition! Jag ska fokusera på endast styrka nu och sedan när det är dags för deff ska jag ”chocka” kroppen med kondition. Så sa Linnea som la upp mitt nya schema i alla fall! 🙂

How often do you do cardio?
At the moment I’m not doing cardio at all! I will focus on only strength now and then when it is time for deff I will ”shock” my body with cardio. So said Linnea who put up my new schedule anyway! 🙂

Vad vill du bli yrkesmässigt?
Jag ska utbilda mig till personlig tränare och kostrådgivare efter gymnasiet! 🙂

What do you want to become a when you get older?
I want to be a personal trainer and nutrition counselor after I finished school! 🙂

Vad jag har hört ska man endast äta 20g carbs om dagen om man vill gå ner i vikt, jag får typ alltid upp mitt till 30-50 carbs om dagen, några tips på vad jag kan göra för att minska mängden? Eller spelar det ingen roll hur mycket carbs jag får i mig?
Alltså det där är mig från person till person.  20 gram kolhydrater låter väldigt lite i mina öron, det är knappt en frukt om dagen. Jag själv ligger nog på runt 200gram kolhydrater per dag. Kolhydrater är inte farligt som många verkar tro, det är viktigt för kroppen! Du kommer att gå ner i vikt fast du äter mer kolhydrater. Se bara till att äta rätt kolhydrater. Ex, fullkornsprodukter, havregryn.

What I’ve heard you should only eat 20g of carbs a day if you want to lose weight, I can always type up my carbs to 30-50 a day, any tips on what I can do to reduce the amount? Or it does not matter how much carbs I get in me?
So that’s from person to person. 20 grams of carbs sounds very little in my ears, it’s just a piece of fruit a day. I myself  probably have around 200 grams of carbohydrates per day. Carbohydrates are not bad as many seem to think, it is important for the body! You will lose weight even though you eat more carbohydrates than 20 grams a day for sure. Just make sure to eat the right carbs. Ex, whole grains, oats.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..