Circuit training in school

I just had my last class in school, PE. We did a circuit training. It was super hot so everybody got sweaty. Now I’m off to the gym to meet my personal trainer for the first time, I’m super exited!

45 sec: mountain climbers
45 sec: squats
45 sec: barbell rowing
45 sec: dips
45 sec: rope skipping
45 sec: leg raises
45 sec: row
45 sec: plank
45 sec: split jumps
45 sec: standing biceps curls
45 sec: running
45 sec: standing in 90 degrees against a wall.
45 sec: Russian twists
45 sec: laying back raises
45 sec: push ups

no rest between the workouts

20130429-144306.jpg

 

  1. Hej ellen! Jag undrar om du äter skolmaten, med tanke påatt du äter nyttigt osv? För jag tycker att det är väldigt svårtatt äta nyttigt efter som skolan serverar korv med potatismos ca 3av 5 dagar i veckan haha. Så jag skulle vara väldigt tacksam om duskulle kunna tipsa om några bra lunch valmöjligheter undervardagen!

  2. Hej du! Jag älskar att du är så mänsklig, som t.ex. inlägget om när man var bortbjuden.. De flesta hade förmodligen bett sina läsare att skita i festen, eller ta med något eller äta det och träna extra hårt eller något, men du är så himla härlig. Jag har en fråga angående coca cola zero bara, hur bra är det egentligen på en skala? Jag går på en skola med en cafeteria, och jag har vart beroende av cola i så många år, om vi säger 2 gånger i veckan, halv liter coca cola zero? Är det kasst om jag verkligen verkligen vill gå ner, jag kan inte bara sluta med cola sådär COLD TURKEY, vill trappa ner.. Är cola zero dåligt??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..