Wibéke competition

Hej!

Nu ska jag ha en tävling igen, den är inte fitness relaterad men det är något fint jag ska lotta ut. Min mamma är en smyckes designer och dessa smyckena kommer att säljas till hösten!  Men nu tänkte jag  i förhand ge er chansen att vinna ett makramearmband från hennes sommar kollektion. 

För att vinna armbandet vill jag att ni kommenterar det här inlägget och säger varför just du ska vinna, viktigt att du skriver din epost adress så att jag kan kontakta dig om du vunnit samt att ni går in på facebook och gillar MIN facebook sida som ni hittar HÄR samt Wibéke’s facebook sida som ni hittar HÄR. 

Enkelt eller hur? 😀 Jag kommer att avslöja vinnaren på söndag kväll! 

bild-18

 

Hello!
 
Now I have a contest again, it is not fitness related but it’s something nice I will give away. My mom is a jewelry designer and her jewelry, and I thought I’d give you the chance to win a makrame bracelet from her summer collection.
 
To win the bracelet I want you to comment on this post and tell my why you should win, it’s important that you enter your email address so I can contact you if you win and also I want you to go in to Facebook page and like MY facebook page that you find HERE and Wibeke’s facebook page which you can find HERE.
 
Simple right? : D I will reveal the winner on Sunday night!

 

 1. Jeg har alltid ønsket meg et korsarmbånd, men finner ikke et som jeg liker. Men dette syntes jeg var utrolig fint! Hadde vært toppers å endelig få et slikt! 🙂 (Henrietteolsen@live.com)

 2. Min kompis tar studenten om en månad, och jag hade velat ge henne den i studentpresent. Hon är anledningen till att jag började träna, innan jag träffade henne hatade jag allt vad träning innebar och kunde knappt jogga 500 m.. Idag tränar jag flera gånger i veckan och tycker det är det bästa som finns, tack vare att hon hjälpte mig och pushade mig i början, så tycker hon förtjänar något så fint som detta armbandet!

 3. Hello! I would like those Facebook pages, but my Facebook hasn’t been working!!!! 🙁 but I think I should win because I never win anything! Haha no, because that piece of jewelry is BEAUTIFUL and I looovvvvveeeeee BLING!!!! And I have red everything so it’d match perfectly 🙂 you’re such an inspiration! I check your blog everyday!!! So I’m gonna keep checking til Sunday, and keep checking my email, praying that I win! Thank you for your time <3

 4. HELLOW  firt off all i wanted to say i love your IG and your blog as well. i find you very inspiring and your recipes helped me alot! seriously i dont like to comet on posts very often but your special 🙂 i think if i won the braclet it would be icredibel because it will always remind me off you and how you inspire me to work out harder 🙂       diana9899@walla.com

 5. Hello! 🙂 To tell the truth, you are my biggestinspiration. I feel like, you will be my way to healing. I have thesame ”mental problem” that you had. It it so-so good to see someonewho survived it! I also try to get out from it. It started, becausei did ballet for 12 years… Now i’m trying to gain some weight,working out and live a normal life without counting calories, butit’s hard… I’ve always ate in a healthy way, so your recipes areperfect for me, the healthy bread is my favourite…ohh and yougave me the last push to try protein powders, it works and the areyummi too. 😀 All i wanted to say is that keep doing it, youinspire me and i think a lot of girls out there in the world. :)<3  

 6. Heej! Jag har gillat båda sidorna och jag skulle viljavinna armbandet eftersom att en ”gåva” från en av mina störstainspiratörer skulle ge mig enorm motivation attv träna ännu meraoch ännu hårdare!  Jag vill också vinna armbandet eftersomatt det är i form av ett kors och jag är kristen och troende. Tronpå Gud är väldigt viktig för mig och att ha med mig honom när jagär ute och joggar ger mig också enromt mycet motivation. Symbolerför kristendomen är viktiga för mig 🙂 Dessutom så är armbandetsjuuukt snyggt och jag ÄLSKAR smycken! :D(Linnea.norman@hotmail.com)

 7. Jag skulle vilja vinna detta underbara smyckefrån Wibéke för att jag kommer ha på mig det varje dag ochkomma ihåg att jag ska leva livet in i det sista, äta bra och tränabra och må bra. Detta smycke kommer inspirera mig till att jobbahårdare i skolan på när jag väl hinner åka till gymmet. Sen är det också ett väldigt fint smycke. Du är en stor inspirationtill mig! <3 flickan97@gmail.com 

 8. Hej! Jag har velat ha ett sådant armband sedan förstagången jag såg ett, men aldrig vetat vilken färg eller någontingsånt som jag velat köpa… Och jag behöver verkligen armband, ärjätte dålig på att köpa det. Så därför skulle jag vilja ha dettaarmband!

 9. Jag tycker jag ska vinna pga att jag kämpar med min träningvarje dag! Inte lätt att vara tvåbarnsmamma och ta hand om de småliven samtidigt son man jobbar heltid och få tid att träna. Minatjejer är 1,5 och 4 år gamla och det är fullt upp varjedag! Med dinblogg och instagram får mig att kämpa igenom mina dagar! Du pepparmig till att träna och äta myttigt! Du är så inspirerande! Nu harjag anmält mig till Stockholm triathlon i augusti och du verkligenfick mig att vilja göra nånting som för mig var omöjlig för någraår sedan. Jag kommer nog inte vinna men att bara genomföratävlingen är för mig en seger:) Du har visat mig att allting ärmöjligt om man verkligen kämpar..och ja vilja. Du har gjort detlättare för mig att aldrig ge upp oavsett vad. Little progress isbetter than No progress:) Jag är tacksam att du är du och du harlärt mig mycket inom träning och hälsokost. Även om jag inte vinnerdetta fina armband så vill jag att du ska veta att du är minhjälte:) Kramar/Liza

 10. Hej! Jag tar studenten i år och detta arband skulle passapeerfekt till min studentoutfit! Det röda bryter av mot det vitaoch matchar till de tänkta röda klackarna jag ska ha till! Otroligtfint och nu hoppas jag på det bästa! Kram! :D(eliin23@hotmail.com)

 11. det där armbandet kostar typ 7 kr  har ettlikadant från en marknad i spanien, plz gör någon bra ”tävlig” omman nu ska behöava följa dina tävligsregler  inte eettjeffla band 

 12. Hej! Varför jag ska vinna är för att jag älskar din blogg. Jag följer dig varje dag och din IG. Du är min största inspirationskälla till att träna och äta rätt. Jag skulle bära armbandet och säga att det just kommer från din mamma och rekommendera Facebook sidan och att jag har köpt det därifrån som jag har precis gillat. Kram

 13. Hei! 🙂 Vil aller først fortelle at jeg synes du er heltfantastisk og enestående i det du driver med! Om det er noen jegser opp til innen trening, kost og helse, så er det faktisk baredeg! Du har blitt en stor inspirasjon for meg på veldig kort tid,og du har fått meg til å innse hva som er viktig innen trening. Førtrente jeg foreksempel aldri styrke, men det endret jeg da jeg komover din blogg, også Instagram 🙂 Jeg føler at du viste meg denriktige veien på mange måter. Trening er jo en viktig del av meg,så jeg er veldig glad for at jeg kom over bloggen din og at duviste meg nettopp dette 🙂 Men hvorfor jeg skal vinne detarmbåndet, er helt enkelt og greit fordi jeg ønsker å ha noe somminner meg om deg, siden du har blitt en såpass stor inspirasjon.Klem fra jenta i nabolandet Norge 🙂

 14. Hey! I think I should win because I would love to give this watch to my sister. She always spoils me with beautiful gifts for birthdays and special occasions but even sometimes just for fun! She works very hard for her money and is such a generous person but unfortunately I do not have a job anymore and cannot always re-pay her for all the things she gets me. I cannot afford things the way she can. She has been eyeing Michael Kors watches for a while now and she really wants one… This one looks very similar to the one she fell inlove with. She is a kind hearted girl with great work ethic and deserves this. I cannot tell you how much I would appreciate it and her as well if I won. Thank you for reading, sincerely Natalie:)

 15. Hi, there!  i just would like to say that you ‘re one of the my favorite person to visit everyday on Instagram :)I’ ve never been fat but always want to have a healthy life for the last 28 years  but from last year, i’ve been feeling that i put on weight very easily, so i wanted to work out properly so that i could keep my shape what it used to be.One day while i was looking up some photos on Insta, accidently got into your page and i loved it!  you’re young, beautiful and really determined for exercise. i really admire your passion !  Whenever i want to crave some food, i always look up your page and try to change my mind(still hard tho)I will keep following you no matter what, and it will be really great to have your mum’s gorgeous bracelet from my amazing inspiration 8,000km away from home..  :)Best wishs, carry on beautiful 😀 X

 16. Snyggt armband men på en bild du vill visa upp något speciellt borde du ha skippat skrytklockan! Det är den man tittar på istället för armbandet. Armbandet ”försvinner” Bra blogg för övrigt med mycket bra tips som jag tror passar många! Du är peppande! Har dock två tips! Förklara gärna mer hur man utför övningarna, bara skriva ut namnen på dom säger inte mycket. Tänk gärna på din särskrivning, du gör det flera gånger i varje inlägg. Det drar ner det proffsiga i din blogg! Ganska jobbigt faktiskt som läsare att det är så många fel.

 17. Hej Ellen!Jag har älskat att träna hela mitt liv och tränat kampsport i ca fem år innan jag p.g.a. jobbet blev tvungen att byta till gym – något som har bidragit till att jag har blivit en riktig gymrat och satsar nu hårdare än någonsin med finfina resultat! 😀 Om jag inte hade haft träningen i mitt liv så vet jag inte hur jag hade orkat med allt tufft som har varit, men tack vare träningen så har jag ändå klarat det med ett leende på läpparna! För mig symboliserar korset styrka så det skulle vara jättekul att få bära runt armen för att påminna mig själv om att jag är en fighter! 😉 KRamar, Nicole

 18. Hello 🙂 i’m from Germany and i live in a small town near The Big Football City Dortmund , maybe you had Heart About it… Last Year i begann to follow you and After a Few weeks i also begann to Train and Cook Healthy ! You Are my Idol because you have an unbounded ambition . I was surprised that i can win This expensive watch! I Love Michael Kors But my Patents have to spend a Lot of Money for my New Little Brother , so there is nö Money for this watch… Im Not angry about my Parents because i Love my Little Brother but i will be The luckiest Girl when i can wear this Amazing watch … In our School a Lot of Girls have a watch from Michael Kors so its a Big Dream … I wish you and your mum only The best for The Future! Kisses anni

 19. Hi Ellen, thank you for your inspiring blog and ig account. You touch so many peoples lives, probably far more than you know! reading the earlier posts so many have such good reasons they should win! I would love to win, I would love too have it as a reminder that I can do whatever I set my mind to

 20. Jag hade velat vinna armbandet eftersom den hade passat perfekt till min grundentenklänning 🙂

 21. Hej! Jag har följt din blogg i snart tre månader och du ären sån oerhört stor inspirationskälla för mig. Försöker varje veckata mig an dina utmaningar och jag har faktiskt lyckats rätt bra!Detta armband skulle passa såå perfekt för mig till min balklänningsom jag kommer att ha på studentbalen nu när jag går ut gymnasietKram!

 22. HELLOW  firt off all i wanted to say i love your IG and your blog as well. i find you very inspiring and your recipes helped me alot! seriously i dont like to comet on posts very often but your special 🙂 i think if i won the braclet it would be icredibel because it will always remind me off you and how you inspire me to work out harder 🙂       diana9899@walla.com

 23. HELLOW  firt off all i wanted to say i love your IG and your blog as well. i find you very inspiring and your recipes helped me alot! seriously i dont like to comet on posts very often but your special 🙂 i think if i won the braclet it would be icredibel because it will always remind me off you and how you inspire me to work out harder 🙂       diana9899@walla.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..