Dcore

Fick hem lite kläder från Dcore, bland annat den här super snygga hoddien! Jag hade även beställt hem två linnen, dem kommer jag visa sen på gymmet! Tröjan jag har på bilden nedan hittar ni i alla fall HÄR.

Idag blir det dock inget gym för mig. Har sovit knappa 2 timmar i natt, har tappat matlusten helt. Mår bara illa 🙁 Det har hännt en sak privat så jag är bara väldigt ledsen helt enkelt. Därför är jag även hemma från skolan idag, ska dit om ett tag för att skriva matteprov men det är allt. Sen ska kvällen spenderas med Malin och hennes vänner så får vi hoppas att jag slutr tänka på allt det dåliga och får en kul valborg i alla fall!

Är det någon som vill del med sig av vad ni ska hitta på ikväll? 😀 

1db41d3ab17811e2b95622000a9e01c5_7

Got some clothes from Dcore, including this super stylish hoddie! I had also ordered home two sport tanks, them, I will show later when Im at the gym! The shirt I have on the picture below you will find HERE.

Today I wont go to the gym though. I have slept less than 2 hours tonight, and I have lost  my appetite completely. Feeling ill 🙁 something private has happend so I’m just very sad simply. Therefore, I am also home from school today, going there for a while to write math test but that is all. And then the evening will be spent with Malin and her friends so we can only hope that I stop thinking about all the bad things and get a fun may Day after all!
 
Does anyone want to shar what you will do tonight? 😀

 

  1. Hoppas du mår bättre snart! Du har en super fin blogg och instagram med inspererande bilder! Jag undra bara en sak i vanliga fall bort sett från idag, går du i skolan som vanligt?du verkar träna på så konstiga tider(mitt på dagen och så) så jag bara undra?

  2. In germany we have ”Dancing in the May”! And tomorrow is a feast day!You should go dancing too… After that you will feel much better! Be happy and keep the good work with your page here!Kind regardsSophieInstagram: sophie_lively

  3. Tråkigt att höra att du mår dåligt… Något som kanske gör dig gladare är att Blog Awards (bloggtävlingen som Veckorevyn anordnar) börjat, och jag har precis lagt min röst på dig som Årets träning och hälsoblogg, du borde göra ett inlägg där du länkade till röstningen så att fler kunde gå in och rösta på dig! det tycker jag att du förtjänar.  Kram på dig! <3

  4. Några kompisar från klassen kommer hit ikväll och så ska vigrilla! 🙂 Tråkigt att höra, hoppas det privata löser sig! Gladvalborg iallafall 🙂

  5. Hoppas de inte är något dåligt ang din pojkvän som hänt..:/ Ni verkade så lyckliga 😀 MEN en seriös och väldigttråkig/känslig fråga!.. Jag är 17 & tjej och har alltidvarit smal, men när jag började med p-piller gick jag upp någrakilo så väger 66 och är 175 cm, jag tränar några dagar i veckanockså om de är relevant.. MEN jag var ju så smal så jag fickbristningar direkt! 🙁 Nu sitter jag fast med bristningar på enahöften, LÅREN relativt mycket och lite på brösten! Det ser HELhemskt ju nu när bikini perioden kommer in.. Vet du något sätt attbli av med dessa?.. Jag mår jätte dåligt över de här, alla finashorts och linnen känns som jag inte kan använda nu.. HUR blir manav med dessa djävular, eller hur blir dom ljusare iaf.. Inte så därröda rosa.. De antagligen att jag fick för mycket hormon och allamina tonårs hormoner kom med en gång, eftersom de inte riktigthunnit komma då innan.. Hoppas du kan svara mig i ett inlägg, ärsäker på att de är många fler som har råkat ut för detta och villha tips/råd… Hoppas du kan hjälpa mig.. Mår så dåligt över dettaoch kommer inte ifrån tänkandet heller. Jag tänker på de MINST 2gånger om dagen, då jag ser dom när man byter om osv. Varje gångjag går på toaletten, hela tiden, vill bara gråta! Vill så gärnabli av med dom 🙁

  6. kanske lite ”sen” kommetar, menmen. igår var jag och mina brudar i stadsparken i lund (du kanske hört om det?). iallafall, massa folk samlas, tror det var 25 000 pers detta året där(!!), sitter på filtar och umgås och skrattar. hur mysigt och roligt som helst.sen drog vi till min kompis ute på landet och då fick mina gamla kompisar och mina nya kompisar träffas. det var kul att se. vi grillade korv och köttbullar och marschmallows.jag hade en sjukt bra valborg. hoppas du hade en lika bra <3har förresten röstat på dig till årets träningsblogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..