I can I will.

Ni har säkert sett hashtagen på instgram, IcanIwill. Jag har använt mig av den under ett bra tag och den blir allt större och större. Tanken bakom I Can I Will är att motivera och inspirera till att satsa på det du vill, att våga göra förändringar och kämpa. Det fina med ICIW är att det kan handla om precis vad som helst, det kan vara karriären, träningsmål, uppsats eller vardagen. Men det vi vill få fram med taggen är attså – Du kan. Du kan  skapa precis vad du vill, du kan krossa alla barriärer, sätta precis vilka mål du vill, göra precis vad du vill ? hur du vill. Genom att vi sprider den här hastagen och dela med oss av vår personliga resa kan vi motivera och inspirera andra till att också börja sin resa mot sitt mål.

bild-26

Mannen som är grundaren för I can I will heter Gustaf Ollas, jag är nu en av ambassadörerna för hans märke för att jag tycker att det han gör är helt fantastiskt och jag vill hjälpa till att föra vidare budskapet!

Därför använder jag produkter från ICIW så som armband, wristraps, shakers, keps osv. och även taggar mina bilder på instagram med hashtagen. Vill ni också vara med och föra budskapet vidare och inspirera andra, tagga era bilder med #Icaniwill eller #ICIW. Om ni är intresserade av att köpa produkter kan man göra det http://www.mmsports.se/icaniwill

bild-24

 

You’ve probably seen the hashtag on instagram, #IcanIwill. I’ve used it for quite a while and it is getting bigger and bigger. The idea behind I Can I Will is to motivate and inspire people to go for what you want, dare to make changes and fight. The beauty of ICIW is that it could be about just about anything, it can be career or  training goals, essay or everyday life. But we want to get across with the tag is – You can. You can create whatever you want, you can break all the barriers, putting exactly what goals you want, do whatever you want – however you want. By that we spread this haste day and sharing our personal journey, we can motivate and inspire others to also begin their journey towards their goals.
 
The man who is the founder of I can I will is named Gustaf Ollas, I am now one of the ambassadors for his brand because I think that what he does is absolutely amazing and I want to help to carry the message!
 
Therefore, I use products from ICIW such as bracelets, wristraps, shakers, hat and so on. and even tags my photos on instagram with the hashtag.
 
If you also want to be a part of this, and spread the message that everything is possible if you want to. Tag your picture with #icaniwill or #ICIW

 

  1. Tjaa! Har följt dig på ig och bloggen ett tag och du är verkligen en grym inspiration, så tack för det;) jag har ett problem och hoppas att du kunde hjälpa mig, skulle vara assnällt! Jag vägde ca 50kg men så hände det en grej inom min familj, vilket gjorde att jag mådde rätt dåligt i en vecka och åt, åt, åt och åt.. Har säkert gått upp en del i vikt och känner mig allmänt stor och svullen, mår ändå bättre nunoch vill hitta tillbaka till ”det hälsosamma livet” asså! Hu snabbt kommer min kropp att bli normal igen då jag börjar träna ordentligt och äta rätt pånytt? Det snackas ju ofta om ”one bad meal wont make u fat osv” men har nu ätit skräp i en vecka, handlar det fortfarande om vätska eller faktist extra fettkilon? Är de något som borde gå bort fort?:) Din hjälpa skulle faktiskt betyda så himla mycket för mig! Tack vännen

  2. Gud va roligt att Gustaf valde dig som en av personerna 😀 Läser hans blogg och väntar på att lite mer produkter ska komma in innan jag lägger min beställning ;D

  3. Hej! Använder du wrist straps och är det nödvändigt att införskaffa om man lyfter tungt? När jag t.ex kör tunga markluft så kan jag få känslan av att stången ska glida ur händerna på mig även fast jag använder handskar. Tacksam för svar! Älskar din blogg förresten, verkligen kul att följa din utveckling! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..