Back & Biceps

Idag var det rygg och biceps, detta är egentligen mitt favorit pass men idag var det segt och jag var lite svagare än vanligt så fick sänka vikterna en aning på vissa övningar. Men men, alla dagar är inte lika bra! Nu ska jag fixa iordning lite kycklin wok med fitnessnudlar tänkte jag och sedan ska jag ut på en power walk i kvälls solen. Härligt!

8×4 Chins ? kroppsvikt

8×4 (på varje arm) Hantelrodd ? 17,5 kg

8×4 Breda latsdrag ? 50 kg

8×4 Skivstångsrodd ? 40 kg

8×4 Sittande rodd brett grepp ? 50 kg

8×4 Biceps curl med skivstång ? 20 kg

8×4 Sittande biceps curl på sned bänk ? 8 kg

8×4 Stående biceps curl med hantel – 8 kg

Photo8-1

Me before the gym

Photo1-7

Photo3-6

Photo7-1

Photo5-1

Today was back and biceps, this is really my favorite workouts, but today it was tough and I was a bit weaker than usual so I had lower weights slightly on some exercises. But, but, every day is not as good as it should be! Now I’ will do some chicken wok with fitnessnoodles, and then I will go out for a power walk in the evening sun. Lovely!

8×4 Chins ? bodyweight
8×4 (per arm) Dumbell rowing ? 17,5 kg
8×4 Wide lat pulldown ? 50 kg
8×4 Barbell rows ? 40 kg
8×4 Seated Row Wide Grip ? 50 kg
8×4 Biceps curl with barbell ? 20 kg

8×4 Seated bicepscurl ? 8 kg

8×4 Biceps curl with dumbells – 8 kg
  1. Hej! Hur länge tar ett vanligt gympass för dig? Och hurlänge vilar du mellan seten?:) känns som att det är många övningaroch tidskrävande, men det kanske går fort?:) kram emelie

  2. Hej! Jag har en liten fråga till dig 🙂 jag tränar fotbollgymmar och är ute och springer varje vecka men har minst en vilodagper vecka. Men jag har dock svårt att få i mig tillräckligt medenergi och detta har bidragit till att jag gått ned i vikt och ärnu nere på en vikt som jag verkligen inte trivs med och känns somom jag tappat muskler. Min fråga till dig är, tror du attproteinpulver är ett bra alternativ för att jag ska få i migtillräckligt med energi? Och vilket av firnessgurus smaker tyckerdu är godast? funderar på vitchoklad jordgubb eller vanlig choklad:) tack för grym pepp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..