New in fitnessguru

När jag kom hem väntde ett paket från fitnessguru hos mig. Jag besällde detta igår och det kom redan idag?! Jag beställde hem mina två favorit pulver samt nya one heat a.m och p.m.

Min bsoluta favorit smak av alla är One Whey Kiwi Yoghurt och sedan så bestälde jag One Egg Strawberry Yoghurt bara för att den är så god att göra fluff med! mmmm 😀 Klicka på namnet på produkten för att komma till sidan där du kan beställa. 

Photo1-6

Photo2-6

Photo3-5

 

  1. Jag vill bara varna för dom där heat packen. Jag fick mina igår och jag blev illamående och svimfärdig på en timme. Jag tappade greppet på verkligheten så jag slutade direkt. Min mamma googlade sedan dom och dom förra som ett heat pack och inte dom du har blev förbjudna för att dom innehöll farliga droger. Och för vissa personer så är det riktigt farligt att äta, tex mig. Så ta det försiktigt! 499kr slängda i sjönSVAR FRÅN FITSPOORATION: Jag har ätit dem i en månad och mår hur bra som helst. Minskat sug precis som de lovade och extra energi under dieten. Jag tycker att det är värt pengrna. Men som sagt alla reagerar olika på alla dessa kostilsskott 🙂

  2. Hejsan, ville bara säga att jag verkligen älskar din blogg och du är så duktig! 😀 Jag undrar också vad one heat a.m och p.m är förnåt och vad dom gör ?:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..