Fresh strawberrys and fitnessguru peanut butter

Hej!

Jag tog mig till gymmet precis som jag sa men när jag väl stod utanför dörren vid gymmet ville jag bara börja gråta. Huvudvärken dunkade i huvudet och jag fick en hostatack varannan minut. Min syster var förkyld hemma med feber förra veckan så jag antar att hon har lyckats smitta mig.. Tyvärr. Så jag kom fram till att om jg går in på gymmet nu så kommer passet bli misslyckat och jag kommer känna mig onöjd när jag går därifrån så det är lika bra att bara inse att idag är ingen bra dag för träning utan mer en dag som är bra att vila. Så jag ringde min pappa och han kom och hämtade mig för jag var så trött att jag inte ens orkade gå de 5-6 kilometer som är hem från gymmet. 

Vi åkte och köpte jordgubbar istället och jag slängde ihop en fräsh lunch bestående av kvarg, keso, stevia som jg blandade ihop – detta toppade jag med färska jordgubbar och fitnessgurus jordnötssmör. Det här var något av det godaste jag ätit på länge. Mmmmums <3

Nu ska jag duscha och fixa till mig lite och gå hem till min pojkvän, hns föräldrar bjöd över mig för en liten grillkväll så jag ska ta två alvedon och rycka upp mig lite och gå dit. 

DSC_0474

DSC_0479

 

Hello!
 
I went to the gym just like I said but when I stood outside the door at the gym, I just wanted to cry. The headache pounding in my head and I had a coughing attack every two minutes. My sister had a cold with fever at home last week, so I guess she has managed to infect me .. Sorry. So I decided that if I go into the gym now the session will probabbly be unsuccessful and I will feel unhappy with myself  when I go from there so it’s best to just realize that today is not a good day for exercise but more of a day that is good to rest. So I called my dad and he came and picked me up with the car because I was so tired I could not even walk the 5-6 kilometers that is home from the gym.
 
We went and bought strawberries instead and I threw together a fresh lunch of cottage cheese, quark, stevia as I mixed togehter – this did I  top with fresh strawberries and fitnessgurus peanut butter. This was one of the tastiest I’ve had in a long time. Mmmmums <3
Now I take a shower and fix myself a little and go home to my boyfriend, his parents invited me over for a little barbecue so I’ll take two alvedon and pick myself up a bit and go there.

 

  1. hej, jag har någon fråga ( som gäller mig) men skulle gärna ha svar, det har med ätstörningar att göra, jag vet inte vem jag ska vända mig till men jag skulle vilja ha lite råd, och om du skulle kunna ta dig tid att svara på detta till min mail skulle de vara jätte snällt, och jag förstår om du inte skulle hinna med eller vilja svara. Jag skulle helst inte vilja ta det så någon skulle kunna se, eftersom jag inte har bett om hjälp.. tänkte höra vad du skulle tycka va bäst.. isåfall så har du min hotmail.du är föresten jätte duktig kramar Linn

  2. Hej! Jag har 2 frågor jag gärna skulle vilja ha svar på . 1: Jag har nyss börjat träna (seriös styrketräning) och jag undrar vilket proteinpulver du tycker funkar bäst. Vill bygga muskler så 🙂  Fråga nummer 2: Jag ska åka utomlands om 2 veckor , vet du några bra ”egna övningar” jag kan göra under tiden jag är borta med tanke på att jag inte kommer kunna besöka gymmet på 2 vekor. Kram 🙂

  3. Jag testade keso och kvarg idag på morgonen. Och keso var verkligen inte min favorit, men kvarg var så himla gott. Åt då bara kvarg toppade med jordgubbar. Är det en nyttig och bra frukost?

  4. Äter du bara det som är på bilden? Alltså du äter aldrig någon macka eller något liknande till? Jag är 13 och skulle verkligen inte blivit mätt bara på det.. haha.Har du någon nyttig och bra frukost/måltid som du kan tipsa om som är ganska mättande? Skulle blivit jätteglad om du kunde tipsa mig om detta (:Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..