Tuna salad and power walk

Efter mitt benpass idag så åt jag en helt fantastiskt god tonfisk sallad bestående av tonfisk, sallad, tomat, rödlök, sparris, svamp, gurka och ett ägg. Jag har inte ätit ett ägg på 3 månader, fråga mig inte varför men jag har inte gjort det under min diet bara delvis för att jag inte gillar äggulan särskilt. När jag var liten så åt jag alltid bara äggvitan för att jag inte gillade gulan, sen har jag ”lärt” mig att gilla gulan mest för att jag inte vågade tacka nej när jag blev bjuden. Jag hade en kompis vars föräldrar alltid gav oss ägg vid lunchen på sommrarna när vi var små, så jag åt då för att jag kände mig tvungen. Men idag åt jag och gud så gott det var! Mmm :D

Nu på kvällen har jag avklarat min power walk, den blev på 11 kilometer och jag kom hem precis så att jag hann innan det började regna. 

DSC_0040

DSC_0041

After my leg workout today  I ate a quite amazing tuna salad composed of tuna, lettuce, tomato, red onion, asparagus, mushrooms, cucumber and an egg. I haven’t eaten an egg in 3 months, do not ask me why but I have not done it in my diet only partly because I don’t like the yolk in particular. When I was little,  I always just ate the egg white because I didn’t like the yolk, then I have ”taught” me to like the yolk mostly because I did not dare to say no when I got invited. I had a friend whose parents always gave us eggs at lunch in the summers when we were little, so I ate becuse I didnt dare to say that I didnt like it because I wanted to be nice. But today I ate and god it was so good! Mmm 😀
 
Now in the evning, I have done my power walk, I did 11 kilometer and I came home just before it started raining.

 

  1. jag äter som du nästan för du inspirerar mig, så jag äter typ bara kvarg,keso,kött/kyckling och sallad och går powerwalks ibland, men nu har jag gått ner från 60 kilo till 45 kilo sen i julas och alla är jätte oroliga 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..