Brekfast in my bed

Min pojkvän kom hem från Spanien igårkväll. Så idag har jag bestämt att det ska bli vilodag så att jag kan vara hemma med Jesper och mysa och prata hela dagen. Vi gjorde frukost på sängen och tittade på Dumma mig 2 (japp, den finns att se gratis på Swefilmer nu) så vi har verkligen haft en jättemysig start på dagen.

Till frukost åt jag lite kvarg med varma hallon toppad med blåbär och jordnötssmör från fitnessguru samt att jag åt en skål med proteinfluff – Jesper åt baguetter med sylt och en skål med special K och yoghurt. 

Vad gör ni idag?

DSC_0009

DSC_0011

 

My boyfriend came home from Spain last night. So today I decided to make it a rest day so I can be home with Jesper and cuddle and talk all day. We made breakfast that we ate in bed and watched Despicable Me 2 (yes, it can be seen for free at Swefilmer.com now) so we really had a very cozy start of our tuesday.
 
For breakfast I had some quark with warm raspberries topped with blueberries and peanut butter from fitnessguru and also some protein fluff on the side. Jesper had sandwiches with jelly and a bowl with special K and yoghurt. 
 
What are you doing today?

 

  1. Hej Ellen! Gud vilken inspiration du ger 🙂 kan nästan säga att 50% av mig vill träna pga dig! Tack verkligen.Jag har några frågor:Jag är 15 år och tränar handboll på elitnivå, jag gymmar och äter rätt, men jag blir så himla godis sugen hela tiden.. Jag har provat kvarg och hallon, men usch vad äckligt det va, finns det något annat som är riktigt nyttigt och gott? Och kan du göra mera videosar vad du äter osv.. Älskar din blogg!

  2. Hej Ellen! You give me so much inspiration for training and thanks for tips with ”KVARG till frukost”! Love it. I ate  musli before but I felt that it was heavy for my stomach. Now with Kvarg I feel myself just amazing! 

  3. Blir inte du älskad när din pojkvän äter gott bröd osv? Jag försöker äta nyttigt men när min kille äter baugetter eller mitt favoritbröd så blir jag jätte läskad.. Försöker ju att inte äta sånt men det är så svårt! 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..