Go hard or go home

Idag har uppdateringen varit sådär jag vet. Min ursäkt är att jag har varit på gymmet mellan 14:15 till 17:40. Jag vet inte varför det tog sån tid idag men jag kämpade på och jag blev riktigt svettig! Jag tänker inte dra ut på det här mer utan jag tänker lista mina övningar som jag gjorde idag nedan för er. 

Idag körde vi 4 set i alla övningar och mellan 8-10 reps. 

Hantelpress – 20 kg

Sidolyft (7 kg) -superset – framåtlutande sidolyft (3 kg)

Militärpress – 25 kg

Bänkpress på snedbänk – 35 kg

Omvänga flyes i maskin (35 kg) – superset – Shrugs i axelpressmaskinen (100 kg)

Kryssdrag i kabelmaskin – 10 kg

Axelpress i maskin – 45 kg

Singel arm triceps pushdown – 8 kg

Over head triceps extension – 30 kg

60 minuter power walk på löpbandet – 7,5 kilometer hann jag med på den tiden. 

Photo2

Photo1

Today, the update has been pretty bad… I know. My excuse is that I’ve been to the gym between 14:15 to 17:40 p.m. I do not know why it took so long today but I really fighted through my workout today and as a result I got really sweaty! I’m not going to write a long post now  but I will list my exercises as I did today below for you.
 
Today we did 4 sets in all exercises and between 8-10 reps.
Dumbbell Press – 20 kg
Lateral Raise (7 kg) superset – forward sloping lateral raise (3 kg)
Military Press – 25 kg
Bench press on incline bench – 35 kg
Reverse flyes in machine (35 kg) – superset – Shrugs in the shoulder press machine (100 kg)
Cross Pull the cable machine – 10 kg
Shoulder Press in machine – 45 kg
Single arm triceps pushdown – 8 kg
Over head triceps extension – 30 kg
60 minutes Power walk on the treadmill – 7.5 km I managed at the time .

 

  1. Hej! Kan du snälla skria din mail adress här då jag inte kan hitta den? Har personlig fråga jag skulle vilja ställa! Kram på dig!

  2. Hej!Jag har precis börjat träna på gym och vill bygga upp en snygg rumpa! Har försökt med massa rumpövningar men känner knappt något där när jag utför dem. Har du några tips på övningar du tycker är bra och andra saker som kan hjälpa?? Tacksam på förhand !!Vill även säga att du och din blogg är bäst :))

  3. Do you live with your boyfriend? Cause i read so much comments about how you sleep together and all those things… I wanna now cause you’re 16 (me too) and i wanna know what your parents think about that etc

  4. Hej Ellen!Tack för en jättebra blogg! Du inspirerar mig och jag har börjat träna ordentligt och ser nu resultat efter 2 månader :)Jag har en fråga dock. Skulle du kunna skriva lite om det du brukar steka i, kokosfett. Vilka kan man använda? Finns det i vanlig affär? Hur gör man med det? Hur mycket behöver man ca per stekning? Tack, du är bäst!Kram /Amanda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..