Better Bodies

På fredag är det min födelsedag, 17 år! Jag önskar mig egentligen ingenting speciellt, just nu önskar jag mig egentligen pengar till min utbildning till PT som kommer att ligga på 70 000 kronor så jag måste verkligen spara pengar nu om jag ska ha råd med det, söka lite extra jobb och så vidare men samtidigt klara skolan och träningen jag har nu. Det är bara att kriga på! Jag hoppas att jag kan ha sparat ihop tillräckligt med pengar tills nästa sommar eller i alla fall tills jag fyller 18 år.

Men för att vara lite relistisk om en födelsedagspresent, jag kan ju verkligen inte önska mig en utbildning! Haha! Nej, så som ni kanske vet är mitt favorit märke på träningskläder Better Bodies och dessa träningskläder är inte jätte billiga om man säger så men varje gång jag köpt något har jag varit så nöjd! Därför satte jag ihop ett litet collage på wanties som jag plockade ut på MMsports webshop med mina favorit plagg från Better Bodies för tillfället 4 överdelar och 4 underdelar.  😀 

Så jag kanske ska önska mig någon av dessa snyggingar, vilken är er favorit? 🙂

snyyyygggtSportsbra 399 SEK – Shirt 599 SEk – Jacket 1399 SEK

PicMonkey Collage

Blue tights 749 SEK – Pink (omg I LOVE these) 599 SEK – Sweatpants 699 SEK.

On Friday it’s my birthday, 17 years old! I don’t wish for anything special relly fo my birthday I really, right now, I wish for  money for my education to Personal Trainer, which will be 70 000 swedish crones so I really need to save money now if I’ll be able to afford it, I will try to get a little extra work and so on but simultaneously through school and training I have now. I have to keep on fighting and I hope that I could have saved enough of money until next summer or until I’m 18 atleast… 
 
But to be a little realistic for a birthday present, I can not really wish for an education! Haha! No, as you may know, my favorite brand of workout clothes is Better Bodies and these workout clothes are not really cheap if you say so, but every time I bought something I have been so happy! Therefore, I put together a small collage on wanties that I picked out at MMsports webshop with my favorite pieces from Better Bodies for the moment. 😀
I might wish for some of them.. Which item is your favorite? 🙂 

 

  1. hej ellen! du är så jävla grym, kollar in din blogg varje dag och du inspirerar verkligen! först så vill jag säga att sportbhn med grå camo är lätt snyggast, och sen undrar jag också när din strongerlabeltröja kommer ut?är jättenyfiken! 😀 puss o kram 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..