I really dont want to write about this…

men, jag har fruktansvärd bloggtorka. Det är inte lätt att alltid komma på bra saker att skriva om som är intressant att läsa om och just nu är det lite så. Jag har hft det här problemet hela veckan, jag tänker så att det knakar och jag kommer inte på något bra! 

Så min fråga till er är vad vill ni läsa om? Är det något speciellt som känns extra intressant som ni undrar över eller bara vill veta mer om i allmänhet? I så fall kommentera nednför! Sen vill jag gärna veta mer om det har varit något speciellt inlägg som ni tyckte om och vill se mer av, som till exempel tips på träningskläder, frågestunder, videobloggar osv… 🙂 

DSC_0757

 

but, I have terrible blog drought. It’s not easy to always come up with great things to write about that is interesting to read about and right now it’s a bit like that. I have had this problem all week, I’m going like mad and I can not think of something good!
 
So my question to you is what do you want to read about? Is there anything special that feels particularly interesting that you wonder about, or just want to learn more about something in general? In this case comment! Then I would like to know more about if there have been some special post that you liked and want to see more of, such as tips on workout clothes, question and answer sessions, video blogs, etc. … 🙂

 

 1. jag vill gärna se svaren från frågestunden, eller har dom kommit upp och jag har missat det? för i dem två svars-ämnena jag såg (en där du hade skrivit svaren och en där du hade gjort video) så hade du inte svarat på någon av mina frågor. så jag väntar på svaren framför allt! 🙂  

 2. Hade uppskattat att se svaren på resten av frågorna från frågestunden, är sugen på att få svar på mina frågor :)Håller även med kommentaren ovan av Ebba om skollunchen (vilken även var en av mina frågor i frågestunden)Kram!

 3. Kan du inte skriva hur man tar tummen ur röven och tar tag i träningen? Har själv kommit i en svacka där jag verkligen inte orkar träna, så fort jag kommer hem från skolan lägger jag mig och fullkomligt dör i min säng. Tack för en grym blogg, du är så duktig Ellen!! 🙂

 4. hade varit så sjuukt snällt om du kanske kunde skriva om hur du tycker man ska hantera vänner som ständigt tävlar mot dig? Som inte glädjs åt dig om du slår PB, utan blir bara hetsade och ska slå dina tider eller vikter osv.. Kram!

 5. Kan du inte skriva inlägg om olika övningar du tycker är bra. Berätta hur man gör rätt, var de tar etc…Skulle också vilja se en överblick över ditt träningsschema 🙂

 6. Här är förslag på roliga inlägg som iaf jag skulle tycka vore kul att läsa om :D- tips på träningskläder (internet & lokalbutiker i sthlm)- ”dethär visste ni inte om mig” / bekännelse inlägg- inlägg om mat. Typ tips på nyttiga snacks, nyttiga frukostar, kanske rawfoow, superfood.- inlägg om typ vitamier och sånnt för kroppen – random tips av olika slag- träningsövningar. Typ tips på olika övningar, då kan du fota så man ser hur man ska göra. Vilken muskelgrupp man då tränat osv.- bilder på dig i din vardag.Kram på dig Ellen, kan inte fatta att du är så ung när du är så klok & har sån härlig attityd! Bästa träningsbloggen heltklart!

 7. Skriv om hur din träning är upplagd, vilka muskler kör du vilka dagar? Och varför är de muskelgrupperna bra att köra tillsammans osv 😀 skulle vara jättetacksam för svaar!

 8. Förutom alla fina tips du fått här ovan så tycker jag att du bara kan slappna av. Jag följer så himla många bloggar och har gjort det såå länge, och alla får bloggtorka någon gång. De börjar att ”overthink” och det gör inte saken bättre, det gör en bara stressad tror jag. Om du bara kan lägga upp bilder på en måltid eller två om dagen, eller en bild från vardagen, i några veckor, så är det helt okej. Även om alla ser likadana ut och det känns som att det blir tråkigt. Du kommer att få tillbaka blogginspirationen, ingen vettig människa kommer att sluta följa dig bara för att du inte har nya superspännande inlägg varje dag för ingen tar det på så stort allvar, det är bara roligt när du bloggar! (även fast det är otroligt kul att läsa dina ambitiösa inlägg så är det trevligt att titta på lite instagrambilder likväl!)Kramar!

 9. Att du ska fortsätta med att skriva om din ”dagens träning” :)Blev lite intresserad att du skrev att du ville utbilda dig till PT , kan du inte berätta lite mera om det ? 😉

 10. Skulle vela se mera av allt som har med träning/kost att göra!! Mer träningstips, dina träningsrutiner, din träningsdagbok osv osv! Tycker det ‘r superspännande att läsa om det! Men du är grym vad du ‘än skriver om! PPuss <3

 11. Äter du några bars? Undrar om du kanske kunde skriva och berätta lite mer om de och vilka du föredrar?  Gärna mer recept också! Alltid kul.

 12. Du har skrivit något om att de är bra att dricka citronvatten innan frukost, du kanske skulle kunna skriva lite om de? :)Favoritövningar för vardera muskel?Kram

 13. Vill läsa  om typ ”tips på magövningar utan redskap”, eller ”Så här många reps ska du köra” Alltså tips på träning och kost! Typ också ”om du känner dig hungig men ska äta nyttigt är mitt tips att…? ”

 14. Recept!! Recept på nyttig mat och kakor.Lägg upp mer svar på frågestunderna du haft, du har gjort jättemånga men har inte ens svarat på hälften… Lägg upp övningar som man kan göra hemma för t.ex, ben, rumpa, mage & rygg.

 15. Hej Ellen kan du inte typ skriva mer om hur ditt tränings schema är upplagt och varför det är upplagt på det visset. Du kan skriva ett inlägg om varför du har ökat med cardio och varför det är bra att powerwalka innan frukosten. Något som jag hade uppskattat hade varit om du hade gjort ett inlägg där du tar bilder och skriver om vad du har ätit under en hel dag frukost,mellanmål,lunch och middag. Kan du även skriva ett inlägg om varför det är bra att köra med drops när man tränar. Eller ett inlägg om hur man på bästa möjliga sätt kan tappa fett på ryggens nedre del och runt magen eller hur msn ökar med muskel procent och minskar med fett, att du skriver tips om vad man kan göra ?Haha blev en lång kommentar, älskar din blogg!

 16. Kan du inte göra en till video där du sjunger? Du är superduktig! Men annars kanske ditt absoluta favoritprotein, mer vardagsinlägg det är jätte kul. En sak jag jätte gärna skulle uppskatta är texter, bilder eller videos hur man utför olika viktövningar korrekt. Jag vill börja med fria vikter men är rädd att använda fel teknik och skada mig. Så det skulle uppskattas jätte mycket!

 17. I would like to see every workout you do. The amount of sets, reps ANd weight for each exercise you do. Hopefully a lot of pictures of you durimg workouts or lots of vids! I am especially curious about your arms and back. Ofc your food plan will work:)

 18. ?Träningaschema och kostshcema!Typ hur din träning är upplagd t.ex. Måndag -biceps & ryggTisdag -Axlar & triceps?Sen hur/när/vad du äter på ett ungefär. Och kanske lägga upp tips på nyttiga frukost/mellanmål/snacks. ?Vad man ska äta före och efter träningen? För att öka i muskelmassa och minska i fett så mycket som möjligt. ? allmänna hälsotips som t.ex. Citronvatten på morgonen, vitamintillskott osv. 🙂

 19. Jag älskar allt med veckans utmaning så den får du gärna fortsätta med! En frågestund då och då är alltid kul men annars så skulle jag vilja veta lite mer fakta, hur man på ett effektivt och hälsosamt sätt kan gå ner i vikt om man behöver det eller hur man egentligen bygger muskler, jag tycker i alla fall att sånt är jätte knepigt. Din blogg är verkligen bäst och själv har jag följt dig från starten, du är en stor inspiration!

 20. I know this might sound wierd, but i always wonder about your extentions. I have wanted to get extentions for a while, but i have heard that you arent suppose to wash your hair that often when you have them in and that would be hard for me, since i exerzice alot = sweat alot. So my question is: How do you keep your hair so need, and how do handle the whole not washing-it-that-often-thing. 🙂

 21. Jag skulle vilja ha lite mer recept av olika slag, inte bara det vanliga kvarggrejen du äter! kanske lite shakes eller smoothies och kanske lite sånt utan proteinpluver också! älskar din blogg, ta det lugnt så kommer säkert inspirationen tillbaka! 😀 

 22. I would like to get know a bit more about you. (: Maybe how tall you are, how do you train, what your parents say about this whole thing, what are your journeys, things like favourite foods, motiviation and so on! ((:

 23. Hej Ellen!! TITTA HIT!!!  Jag skulle bli så glad om du gjorde en video eller skriver på din blogg om vilka bars som är nyttigast! Jag kan tyvärr inte beställa hem från fitnessguru men skulle inte du kunna skriva/prov smaka några märken som finns i hälsokost butiker eller vanliga mataffärer?  Kram

 24. Jag skulle vilje se exakt vilka kosttillksott du tar, när på dagen, och VARFÖR? Alltså vad ger det kosttillskottet dig, inte kopiera från fitnessgurus hemsida utan vad har det gjort för DIG. Kanske kan ta 2 kosttillskott per inlägg så blir det inte så ”stort” 🙂

 25. Hej! Grymt bra blogg!! Skulle vara kul att se ”veckoplanering” eller nåt sånt varje måndag, där du skriver vad du ska träna vilka dagar osv. Vore kul att se!!Sen har jag en fråga som du gärna får svara på! Du tränar väl i princip varje dag? Jag tränar också väldigt ofta och har ett kanske lite larvigt problem med mitt hår. Jag hatar verkligen att ha äckligt hår, men det blir så himla slitet om jag skulle duscha efter varje träningspass. Hur gör du? Duschar du varje dag eller hur ofta? Och om du dushar ofta – blir inte håret slitet då?? Tacksam för svar!!

 26. Skriver du någon slags träningsdagbok. Kan inte du börja med funbeat? Det är en hemsida/app där man kan lägga in vad man tränar. Man kan även vara kompisar där, så jag skulle vilja lägga till dig om du skaffar det!

 27. Hej! Först och främst vill jag säga att du är sjukt inspirerande och jag älskar din blogg! Jag skulle vilja ha lite tips på energi-rika mellanmål både innan och efter träning och som är bra men som INTE innehåller nått form av proteinpulver eller andra kosttillskott (som dina protein-pannkakor t.ex)! Skulle hjälpa mig jätte mycket då jag älskar att träna och vill må bra, men det är inte på den nivån att jag köper hem proteinpulver och så! Hoppas du förstår frågan även fast det kanske var lite luddigt! Kram

 28. Mat! Gärna lågkalori saker, typ lättkvarg och funligt, eller recept där du skriver ut hur många kalorier varje sak innehåller. Det skulle vara kul om du frågade genom ett inlägg vad allas favorit lågkalori eller hälso snack/recept är. Typ vispade äggvitor med lättströ (sjukt gott och massa protein). Jag har läst din blogg från att du har 4k på insta. Du är värd all framgång!

 29. Hi Ellen! I love your blog, I check it everday! 😀  I`d like to know your macros, of if you got any special ones from your new PT.. Like how many carbs do you eat everyday and protein and fat 🙂  thanks and keep up the good work!

 30. Undrar lite om din hårförlängning. Vad det kosta, hur länge det håller, antal slingor och längden m.m. Skulle vara jättejätte snällt om du skrev ett litet inlägg om det för jag har flera kompisar som också verkligen vill veta detta!! Kram på dig

 31. Hej, grym blogg!!! Jag undrar hur du lyckas få så bra resultat när du styrketränar samtidigt som cardio? Bryts inte musklerna ner?

 32. Fler recept utan proteinpulver, hur du fick anorexia och hur det var att bli frisk, hur man kommer igång efter att ha fallit tillbaka lite och inte tränat på ett tag/ätit mycket onyttigt

 33. Healthy recipes that are easy to make! From breakfast, to snacks all the way to dinner 🙂 please include possible substitution too for rare ingredients. I am also interested in sports nutrition 🙂 i hope you can share some of what you know. Thank you, Ellen! Xoxo, Kie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..