Halloween costumes – Party kungen

Halloween har ju redan börjat för vissa men för mig är det på lördag! Jag ska nämligen på en Halloween fest då med min pojkvän, vi har bestämt oss för att klä ut oss till poiser, en läskigare variant v poliser då eftersom att det är halloween. Vi tyckte att det skulle passa bra så kan vi fånga läskiga monster hela natten…. ;) 

Jag har beställt våra dräkter från http://partykungen.se där hade de en massa olika kostymer att välja på för alla tillfällen, de hade färgade linser, låtsas blod, ja rubbet! Om du inte har beställt din halloween kostym ännu eller ska på annan maskerad tycker jag att du ska kika in där för de hade en hel del roliga grejer! Jag kommer helt klart klicka in där nästa gång det är dags för maskerd för min del. 

Jag kommer självklart visa min och min pojkväns kostymer när de har kommit hem till mig 😀 

DSC_0024Heres a pic of me, dont suit this blogpost but I want to wait with showing you my cosume… 😉

Halloween has already begun for some but for me it is on a Saturday! I will go to a Halloween party then with my boyfriend, we have decided to dress up like polices, a scarier version of policemen then because it’s Halloween. We thought it would be good so we can catch the scary monsters all night …. 😉
 
I have ordered our costumes from http://partykungen.se where they had a bunch of different costumes to choose from for every occasion, they had colored lenses, fake blood, yes everything! If you have not ordered your Halloween costume yet or is in need for another costume, I think you’ll look in there they had a lot of perks! I will certainly click in there next time it’s time for party for me.
 
I will of course show my and me and my boyfriend’s costumes when they come home to me 😀

 

  1. I love Halloween and excited to see you costumes. I will be a Zombie this year, I’m in love with all Zombiethings an my favorite show is ”The Walking Dead”. ♥ I can’t wait to see the next episode! My friend and I just shooted a funny ”The Walking Dead-Workout” for Halloween. We had so much fun doing it! 😀 It would be so nice if you visit our Blog and check it out. I would love to read your opinion. ♥Hugs … Katja

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..