I was sleeping until noon

I vanliga fall så vaknar jag av mig själv runt 8-9 tiden på morgonen, alltid. Vare sig jag går och lägger mig sent eller tidigt. Men igår så somnade jag när vi låg och kollade på film vilket jag aldrig brukar göra och så sov jag tills klockan var ungefär halv tolv. Det händer aldrig! Snacka trött… Men det var skönt att sov länge. 

Nu åt jag min sista kvarg frukost på ett tag framöver, det känns nästan sorligt men jag och Farid ska ändra en sak i kost schemat. Men det ska jag berätta mer nogrannt om sen. Idag åt jg i alla fall kvarg blandat med keso, stevia och kakao med både blåbär och hallon i, till det även 3 knäckemackor med kalkon som pålägg och en kopp te vid sidan. 

DSC_0005

DSC_0002

DSC_0004

In most cases,  I wake up by myself around 8-9 o’clock in the morning, always. Whether I go to bed late or early. But yesterday Ifell asleep when we lay and watched a movie, which I never usually do and then I slept until the clock was about half past twelve in the morning. It never happens! Talk about tired … But it was good to sleep long.
 
Now, I ate my last quark breakfast for a while, it almost feels sad but me and Farid are going to change one thing in the diet schedule. But I will tell you more aabout that later. Today did I eat quark mixed with cottage cheese, stevia and cocoa both blueberries and raspberries, three crisp sandwiches with turkey and a cup of tea.

 

  1. Hej Elin . Jag älskar dig blogg så mycket och du har verkligen gett mig så mycket . Men jag undrar en liten sak . Om jag är 168 och över 56kg  och är 16 år . Hur mycket ska jag äta varje dag och sen hur mycket ska jag träna för att hålla viken ? För jag vill ligga där jag ligger just nu men jag vet inte hur . Sen när jag tränar hur länge måste jag springa eller så , för nu så springer jag tre gånger i veckan och springer i 71 min . Men jag vet att jag inte kommer hinna och orka det om ett tag och sen vill jag ha muskler och så. Skulle bli så otroligt glad om du gav mig svar . Behöver verkligen din hjälp med dettta eftersom du har också gått igenom samma sak . Du är verkligen en stor förebild för mig . Du är grym . Kom ihåg det och skit i alla som skirver dumma komentarer för de har bara inget annat för sig <3jag vill bara säga att jag tränar för att jag vill hålla min vikt och se ut så som jag gör nu , bara så att du förstod 

  2. These shoes are made for more heavier runners, so if you weigh a little more than the average runner then these shoes are your best bet. http://raybansale.dezineforce.co.uk Also, one of probably the most fascinating attributes of the Jordan 4 is its capacity to be laced in 18 various styles. Quelques années après cette étude, des recherches ont raconté la recherche citant que la recherche était incomplète. tails de s? nike blazer online Also remember to always use cedar shoe trees with any shoe that was purchased for any amount of money that could procure a nice bottle of wine at a respectable restaurant, especially if going sockless. Sake Spritzer: Combine 1 basil leaf, 6 mint leaves, 2 lemon twists, 1 orange wedge, 1/4 cup diced cucumber and 1 1/2 ounces orange liqueur in a shaker with ice; shake. Dixieland was nothing to sneer at, but it wasn the cutting edge of modern jazz. cheap oakley sunglasses knockoffs A test for hardness is not reliable. Women’s specific sizing will give you the best fit, since even petite women fall within the sizing range for cycling shoes.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..