Forever Fitness

Farid min coach har tryckt upp tröjor. Jag fick tre tshirts nu med ett tryck fram på bröstet med forever fitness loggan samt texten, en likadan på ryggen samt mitt eget namn på ärmen av tshirten. Hur grym? :D 

Vill du vinna en sån här tshirt med ditt eget namn tryckt klicka HÄÄÄR. 

PicMonkey

Farid my coach has printed up shirts. I got three shirts now with a print on the chest with forever fitness logo and text, the same on the back as well as my own name on the sleeve of the tshirt. How awesome? 😀
 
Want to win one of these tshirt with your name printed click HEEEAAR.

 

  1. hej!Jag har verkligen hamnat i en svacka!! Jag har inte varit på gymmet på flera veckor, det enda jag har haft ork till är att gå ut och gå. Jag har slarvat med maten och ätit en hel del onyttigheter… Hur ska ja ta mig ur detta? Hur ska jag få tillbaka motivationen? Ska till thailand om ca en månad och allt jag ville var att känna mig fit tills dess och kunna vara stolt över min kropp, men det känns långt bort nu! Vad ska jag göra!?

  2. Hej!Jag har lite frågor till dig 🙂 Jag har nu under en period funderat på att statsa ännu mer inom träningen/fitness. Jag vill tävla inom bikni fitness inom en snar framtid kanske om 1-2 år. Men det är så mcyket man behöver tänka på…diet,träning, sponsring osv..Har du några tips på hur jag kan ta mig tillväga? hur gjorde du? vart ska jag börja? ska jag börja med att ta kontakt med en PT direkt? Vore jätte tacksam om du berättade lite hur du gjorde och så 🙂 Tack för en väldig inspirerande blogg 🙂 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..