Love my readers

Visste ni att jag brukar nästan alltid gå in på era bloggar när ni länkar i era kommentarer? 

Jag gick jag in på en tjej som lämnde en jättefin kommentar igår kväll och så kom jag förbi ett inlägg där hon hade skrivit så här: 

”Hur ska jag spendera min lördag? Jo, jag ska in till stan och gå på fitnessfestivalen på svenska mässan. Kommer vara massor av montrar, kläder, protin, tränade människor, uppvisningar mm. Helt yber taggad på det, ska se till så att jag har massor av pengar på kontot först bara. 
 
Bäst av allt med detta är att min favorit bloggare kommer vara där, hon som gjort att jag är på den vägen jag är idag. Största insperationen i mitt liv just nu, Ellen. Här är hennes blogg http://fitspooration.myshowroom.se/
 
Ska absolut gå fram till henne och snacka med henne, gud kommer jag våga det? Hoppas verkligen det. Planen nu är att gå själv, känner ingen som har samma intressen som mig med att gå där. Så jag kan gå runt där själv, köpa vad jag vill och få massa motivation. Är det någon som vill följa med? smsa/ring mig.  – http://skattners.blogg.se
 
Nu blev min dag plötsligt lite ljusare, jag har lektion nu i två timmar till sen ska jag åka hem och bege mig mot central stationen och åka ner till Göteborg, är så taggad! Jag hoppas verkligen att få träffa några av er där nere. 😀 
DSC_1441

Det här är en bild från juni när jag fotograferades med myshowroom. Det här är en av mina favoriter från fotograferingen, squat <3

 

  1. Hej Ellen, jag har följt dig under ett års tid, först på instagram sedan här. Och hela tiden ispirerats av dig och din kämparglöd. Från att vara undernärd till att vara en kvinna med muskler , det är sexigare. ” Sexy is the new skinny” Jag har för tre veckor sedan startat en blogg som redan har gått upp på listorna , vilket är sjukt kul.  min blogg är inte som resten. Jag skriver inte som alla andra! Jag uttrycket mig på ett annat sätt än vad andra bloggare gör.. Jag skriver om mina livserfarenheter för att hjälpa och inspirera andra, för att dem ska förstå att dem inte är ensamma om att må dåligt. Man ska inte skämmas över sitt förflutna, istället prata om det och acceptera! Jag skriver och lägger upp bilder om och på så mycket mer än bara mina livserfarenheter. Jag skriver om träning&hälsa, mode&dagenklädsel, mat, tips, pepp, ja allt möjligt. Besöker man min blogg får man en rejäl push i baken. Besök den gärna!Jag förstår att många vill att du ska länka deras bloggar, men som jag skrev min blogg är inte som alla andra! Så skulle du länka min blogg skulle jag bli väldigt glad! Fortsätt med vad du gör, du kommer att gå långt!Kramhttp://www.nattstad.se/mylifeinwordss

  2. Hej! Jo jag måste bra fråga för jag är nämligen litenyfiken 🙂 Jag vet inte riktigt hur din diet/träning har sett utnu på den senaste tiden men har dina bröst ”kommit tillbaka” lite?:-) För de blev väl mindre i början när du tränade? Tack iallafallför att du är en superförebild!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..